Bryggeribesøg Husum 2007

Traditionen tro har vi været på den årlige tur til Nordtyskland for at besøge et bryghus sammen med Kolding, Haderslev & Sønderborg afdelingerne.

I år var det Sønderborg der stod for arrangementet. Thomas, Niels og undertegnede stod på bussen på Kolding banegård skærtorsdag 9.45 hvorefter der var opsamling ned gennem Sønderjylland indtil vi ankom til Husum ved middagstid.

Vi startede med at få serveret et solidt måltid, inden brygmesteren fortalte om bryggeriet. De havde 4 øl på programmet, som vi smagte inden rundvisning på bryggeriet.

Bryggeren beklagede godt nok at de ikke kunne sælge deres schwarzbier, og det er jo godt nok synd! Den de brygger på Hansens i Flensborg er rigtig god, og det havde jeg sat næsen op efter, men jeg måtte så nøjes med deres Dunkel.

Men der er nu ikke noget der smager som frisktappet hjemmebrygget øl serveret frisk på stedet, det smager.

Det er et oplagt sted at tage på weekendophold på hotellet Theodor Storm Hotel. Der er Majbock fest i begyndelsen af maj, hvor et weekendophold koster 149 penge for 2 nætter incl forplejning, se  her

Søren 200070406

 

Brygmesteren & Hans Peter, der fungerede som tolk
Bryghuset, der tillige er hotel med 50 senge.
Stemningsbilleder fra bryggeriet

Efter bryggeribesøget var der tid til at se på den gamle hyggelige havneby

 

Husums Brauhaus

Neustadt 60-68

25813 Husum

www.husums-brauhaus.de

Åbningstider;

vinter mandag - lørdag  kl.17.30

sommer hver dag kl. 15.00

 

Øl udvalget
Ølsmagning

Der var mulighed for at købe øllet med hjem

 

Inden vi forlod Kolding på hjemturen, skulle der selvfølgelig efterslukkes på Jyllands bedste vandhul. Her ses forhendværende & nuværende Kolding formand..