Årets ølnyhed 2007

Folkene bag Midtfyns Bryggeri var ovenud begejstrede for at Imperial Stout vandt prisen som Årets Ølnyhed 2007. Det er en smuk historie om en grim ælling: Da bryggeriet i sin tid præsenterede deres første øl på en DØE generalforsamling i Odense var de inficerede, og selv i frisk og sund tilstand var der ikke meget ved de skotske licensbryg. Men med 14 måneders hårdt arbejde, fremragende produktudvikling og en stor indsats for at sælge varen, er Midtfyns Bryghus blevet et navn man må regne med. Her i Odense er vi glade og lidt stolte over at vores (næsten) lokale bryghus har fået sådan en anerkendelse så hurtigt.

Vi er også stolte

Lokalformand og næstformand med de meget glade vindere, ejeren Eddie og bryggeren Jan. Vi er stolte af at have en fynsk vinder igen i år.
 

De to Midtfyns øl i finalen om Årets Ølnyhed havde verdenspremiere lige midt i Odense. Til Øllets Dag i september havde Eddie taget de allerførste flasker med til udskænkning på gågaden, endda i flasker med særlige "Øllets Dag" etiketter. Vi er meget stolte af at vores lokalafdeling således var den første der fandt ud af hvor gode de nye øl var. Søren skrev endda allerede i artiklen om Øllets Dag her på siden at de var gode kandidater til Årets Ølnyhed

Imperial Stout 9,5% og Double IPA 9,2%