Fødselsdagsfest på Nørrebro Bryghus

Torsdag den 11. september fyldte Nørrebro Bryghus 5 år. Ja, længere siden er det ikke. Der var inviteret til stor fødselsdagsfest hvor der blev åbnet for et helt nyt bryg hver time fra kl. 17 til midnat. Thomas og jeg havde (i øvrigt uafhængigt af hinanden) valgt at tyvstarte vores Europæiske Ølfestival på Ryesgade i dette danmarks førende brygværtshus.

Nørrebro har haft deres andel af problemer, og økonomien er desværre endnu ikke ligeså solid som ølkvaliteten, men de har i den grad fortjent at klare skærene.  Sammen med en solid stamme af gode hverdagsøl er der altid plads til at afprøve grænser og det er altid spændende at prøve Nørrebros nye øl. Jeg ville i hvert fald gerne være med til at udbringe en skål.

I løbet af aftenen blev der serveret alt fra en perfekt lavet sur flamsk ale, over hvedeøl med frisk humle og til fadlagret Imperial Skærgårdsporter. En rigtig hyggelig aften hvor der var proppet i den meget store slyngelstue, i hvert fald fra kl. 19 og frem til kl. 2 om morgenen. Skål og tillykke!