Årsmøde 2010

Vi holdt Årsmøde på Bryggeriet Flakhaven, tirsdag den 21. september. Formandens beretning kom til at handle en del om Øllets Dag. Hvad der ellers er sket i løbet af året kan man jo læse på http://odense.ale.dk

Det var en hård start at sætte gang i et arrangement efter de amitioner vi havde, men i sugust fik vi huld på bylden, og takket være ihærdig indsats fra Claus Bolund blev det et rigtig tilfredsstillende arrangement med mange og glade besøgende.

Medlemsudviklingen understreger arrangementets succes:

Året før Øllets Dag var vi 415 medlemmer i Odense.

Dagen før var vi 383 medlemmer.

I dag er vi lige rundet 400 igen.

Valg:

Formand: Genvalg til Christian Scheffel

Næstformand: Klaus Ferslev Jensen valgte at træde tilbage, Claus Bolund blev valgt.

Aktivitetsudvalg:

Kirsten Bach 
Lars Hauballe
Henrik Nielsen
Jørgen Mathiasen
Peter Rasmussen
Morten Schmidt
Bodil Siersbæk
Niels Simonsen
Thomas Forsmark Sørensen

Det er besluttet at opdele aktivitetsudvalget i underudvalg med forskellige ansvarsområder. Derfor er der blevet indvalgt ganske mange.

Endelig blev der nedsat en gruppe "Fodsoldater" som i første række kan spørges når der mangles mandskab til at løse konkrete opgaver. Det stiller ingen krav at melde sig på listen, man bliver spurgt når vi mangler en hånd og kan så sige ja eller nej. Er du interesseret, så send en mail til christian.scheffel@remove-this.ale.dk

Efter den officielle del af mødet smagte vi på husets forskellige øl, og HP Ølgaard fortalte om sit liv som sælger i ølbranchen, fra de største til de mindste bryggerier. Der blev ikke lagt fingre imellem, og jeg er sikker på at alle blev både underholdt og blev klogere på den danske ølverden.