Musikquiz på Christian Firtal

Søndag den 1. april mødtes 12 odenseanske ølentusiaster til musikquiz og øl på Christian Firtal. En afslappet eftermiddag hvor hyggen var i højsædet. Datoen faldt sammen med Forårsfristelser i Tarupcenteret hvor vi også var repræsenteret og det holdt et par stykker fra at deltage i quizzen. Der er desværre kun et begrænset antal søndage og nogle gange kan man desværre ikke nå det hele. 

Vi lagde ud med den første øl, den maltede og frugtige HSD fra St. Austell fra Cornwall i Englands sydvestlige hjørne. Når vi besøger C4 skal det udnyttes at man kan få engelsk cask ale, og derfor var det sådan to pints der var på ølprogrammet.

Jeg fik ikke taget billeder til musikquiz, så her er i stedet lidt fra Forårsfristelser i Tarupcenteret, taget af Claus.

Quizzen bestod af fem runder med blandet musik hvor vi hørte godt et minut af hvert nummer og skulle gætte titel og kunstner. Så ud over godt øl fik vi også hørt en masse god musik, selv om man nogle gange var lidt for koncentreret om at lytte til at nyde det fuldt ud. 

Eftermiddagens anden øl var Moorhouse's Blonde Witch en lys gylden tør og humlet sommer eller forårsøl. Efter denne øl var baren åben for almindeligt køb (med 25% rabat i dagens anledning) og Jens nåede at få skænket en del. Med det naturlige resultat at hukommelsen lettere svigtede i quizzens sidste runder.

Lokalformanden endte på det vindende hold, og dermed er der ikke andet at sige end at det var en fremragende quiz. Vi takker Finn Littau for indsatsen, og mon ikke vi kan regne med at invitere til ny quiz igen i foråret 2013?

 

St. Austell HSD

Moorhouse's Blonde Witch