Valgmøder, februar 2012

Tirsdag og onsdag, 21. og 22. februar blev der holdt valgmøder på Carlsens Kvarter. Vi smagte på de ti kandidater til Årets Ølnyhed, gav dem karakter og talte sammen hvem der var lokalafdelingens favoritter. Som det åbenbart er med ølentusiaster og kåringer nu om dage, så var resultaterne ikke præget af overraskelse. Den ene dag vandt Hornbeer og Midtfyn, den anden dag vandt Midtfyn og Hornbeer. Det vil sige Dryhop og Gleipner om tirsdagen, og Dansk Blindesamfund og Fundamental Blackhorn om onsdagen.

 

De ti finaleøl!

Resultat

Hver deltagende øl skulle vurderes og gives points fra 0-5. Lægger man alle afgivne stemmer fra de to aftener sammen, blev resultatet:

Under 6%:

Refsvindinge Røde Mor: 153 points

Svaneke Bryghus Session Pilsner: 181 points

Krenkerup Rauch: 220 points

Midtfyns Bryghus Dansk Blindesamfund 100 år: 229 points

Hornbeer Dryhop: 275 points

6% og derover:

Midtfyns Bryghus Rough Snuff II: 231 points

Fanø Bryghus Imperial X-Mas Porter: 256 points

Willemoes Jul 2011: 257 points

Midtfyns Bryghus Gleipner: 274 points

Hornbeer The Fundamental Blackhorn: 288 points

 

Der tænkes over tingene

Kommende

Da der ikke skal siges så meget om de øl der kommer på bordet er der tid til at fortælle om andet. Der har lige været møde i bestyrelsen, og vi kunne fortælle om et par spændende kommende arrangementer.

Lørdag den 27. oktober inviterer vi hele Fyn til Fynsk Mesterskab i Håndbryg i et arrangement der kommer til at minde meget om det i 2009. Meget mere om det senere, men håndbryggere derude kan begynde at tænke over hvilken øl (5-7%) der skal brygges, og alle andre kan glæde sig til en fantastisk øldag!

Desuden arbejdes der på en udflugt. Der er slet ikke nogen tidsramme endnu, men et par forskellige muligheder blev fremlagt, og der er klart mest stemning for en tur til Bøgedal Bryghus ved Vejle med rundvisning på det unikke gammeldags bryggeri, og et stop i Vejle på hjemvejen  hvor vi kan smage Vejle Bryghus.