Juleøl og julemad
Klik på billederne og se dem i stor størrelse
 

Tirsdag den 30. november var vi så heldige, at Peter fra H.J. Hansens Vinhandel i Odense ville komme og fortælle os om 7 forskellige juleøl, der kunne passe godt til den serverede julemad, flæskesteg med rødkål, hvide og brune kartofler samt risalamande til dessert.

De 6 forskellige øl, vi smagte på til flæskestegen var følgende:

1. Christmas Ale - en brown ale på 5,7% fra Goose Island, USA
2. Underlig Jul på 6,5% fra bryggeriet Nøgne Ø, Norge
3. Krampus - en Imperial pilsner på 9% fra Southern Tier, USA
4. Yule Smith (winter) - en strong ale på 9,5% fra Alemith, USA
5. Gift Of The Magi - Bieré de garde på 10% fra Lost Abbey, USA
6. Santas Little Helper - en Imperial Stout på 10% fra Port Brewing, USA

Til risalamanden blev der serveret:

7. Ris a la'Male på 8% fra danske Mikkeler

Det blev en vellykket aften for de omkring 30 fremmødte medlemmer. Lise, Knud og Annelise havde tilberedt maden, som blev fortæret med stort velbehag, og man måtte jo endnu en gang sande, at øl er fortræffeligt til mad!