Juleøl og julemad

Så er årets sidste arrangement løbet af stablen, nemlig juleølsmagning og julemad.

Menuen bestod af traditionel flæskesteg med brun sovs, rødkål, hvide og brune kartofler. Som dessert havde Lise lavet en fremragende ris a'lamande, hvor 3 personer var så heldige at rende med mandelgaven fra hver af de tre skåle!

Bestyrelsesmedlemmerne havde fået til opgave hver især at præsentere en juleøl, og de blev serveret i denne rækkefølge:


Julehvede
(6,5%) fra Indslev Bryggeri

Gårdnisse (6%) fra Skagen Bryghus

Hjertensfryd (8%) fra Warwik Bryghus Varde

Hancock Julebryg (9%) fra Hancock Bryggerierne

N'ice Chouffe (10%) fra Brasserie d'Achouffe i Belgien

Gouden Carolus Christmas (10,5%) fra Bryggeriet Het Anker i Belgien


De 25 fremmødte oplevede en formidabel aften med god mad og en stribe fremragende juleøl.

Tak til afdelingens medlemmer for det fine fremmøde der har været til samtlige vore arrangementer i 2011!


Højt skum, glædelig jul og godt nytår!

 

Klik på hvert enkelt foto for at se det i stor størrelse