Øl til og i maden

Tirsdag den 10. april var der arrangeret en spændende aften "Øl til og i maden" i samarbejde med Restaurant Teglværksskoven i Nyborg.

Til smagningen blev der serveret øst Fyn mod vest Fyn i skikkelse af Refsvindinge Bryggeri og Indslev Bryggeri.

De 4 øltyper, der blev serveret til menuen, var de samme, som retterne blev lavet med.

Den unge ejer, Rasmus Kirk Henriksen, serverede som altid en fortræffelig og spændende menu.

Vadehavsrejer

asparges - dildmayonaise - citron
Indslev, Sorac Ace

Syltet unghane

sherry - rabarber - kørvel - hønsereduktion
Refsvindinge, Påskebryg

Røget oksebryst

estragonsauce - forårsløg - røget kartoffel - honning
Refsvindinge, Prima Landøl

Rødklitost lagret i øl

syltede nødder - rugbrød - løgkompot
Indslev, Spelt Bock