Juleøl og Julemad 26.11.2014

Traditionen tro - holder vores lokalafdeling Østfyn vores Juleølsmagning.

Traditionen tro - er det bestyrelsesmedlemmerne, der hver især har udvalgt sig en juleøl, som skal smages på denne aften. Vi er 7 personer i bestyrelsen, så logikken siger mig, at der er 7 øl til smagning.

Traditionen tro - skal det være øl, der ikke er smagt før. Det kan lade sig gøre, fordi vores udmærkede næstformand har lavet en liste over hvilke øl, der har været smagt gennem lokalafdelingens historie.

Traditionen tro - skal disse øl være pakket ind, så man ikke kan se, hvilken øl, vi drikker.

Traditionen tro – smages på øllene, og medlemmerne giver tilkende, hvem de har stemt på som den juleøl, de bedst kan lide – vel at mærke uden at vide, hvad det er for en øl.

Traditionen tro – er det rigtig morsomt at høre på, hvor velvidende, kloge, opmærksomme, smagende og diskuterende vi er på sådan en blindsmagning.

Traditionen tro – fik vi flæskesteg, hvide/brune kartofler, rødkål, sovs og surt fra Ørbæk Midtpunkt.

Traditionen tro - havde Bjarnes hustru, Bente, lavet en fantastisk ris a`la mande og kirsebærsovs til os. Tak, Bente.

Traditionen tro – var der 3 hele mandler og dermed 3 mandelgaver, som gik til Grete, Bjarne og Erling. Tillykke til jer, som fik en – ja – øl i mandelgave.

Traditionen tro – har vi ( i alt 35 medlemmer denne aften) haft en meget meget hyggelig juleafslutning i vores dejlige forening.

JULEN ER FULD AF TRADITIONER – DET ER VORES JULEØLSMAGNING OGSÅ.

RIGTIG GLÆDELIG JUL ALLE SAMMEN

Resultatet af ølsmagningen ses på nedenstående skema.