For 5. gang havde vi lavet en aftale med Rasmus i Restaurant Teglværksskoven, om at lave en aften med ”øl til og i maden”
 
Vi havde på forhånd fået tilsendt ”menukortet” så vi vidste hvad vi skulle glæde os til. Øl fra Aarup Bryghus kan ikke længere skaffes, så Rasmus havde i stedet fundet nogle gode øl fra Ø-Bryg.
 
Det er efterhånden blevet en så stor succes, så alle ikke kan være der på en aften, i år foregik det både den 16. og 17. marts og hver aften var der 39 øl- og madnydere der fik en fantastisk smagsoplevelse.

Menu

Øl arrangement

D. 16-03-2016, Kl. 18.00

4 retters menu – Tema, Øl til og i mad

 

 

Til sidste års smagning serverede vi øl fra Rise bryghus og Gundestrup Bryggeri. 

I år er det Kerteminde bryghus og Aarup Bryghus som skal leverer øllet til middagen.

Det bliver i år med 8 forskellige øl, 4 fra hvert bryghus, som i skal smage til aftenens 4 retters menu.

De øl I har i glasset er også brugt i de enkelte retter.

 

 

 

4 retter inkl. 8 forskellige øl

 

 

 

Cremet fiskesuppe

stegt torsk – kartoffel – brændt porre – dild

Aarup, Wheat – Kerteminde, Amanda

 

 

Røget svinemørbrad

rygeost – små salater – syltet asie

Aarup, Alé – Kerteminde, Jomfruhøjen

 

 

Braiseret kalvebryst

sellericreme – rødbeder – æble – saltbagte kartofler

Aarup, Dubbel – Kerteminde, Johannes Larsens Alé

 

 

Chokoladedessert

mokkacreme – solbær – hvidchokolade

Aarup, Brown Alé – Kerteminde, Præstens Skræk

 

 

 

Pris pr. person

475,-