Øl til og i maden

Årets menu:

 4 retters menu – Tema, Øl til og i mad 

 

Til sidste års smagning serverede vi øl fra Kerteminde bryghus og Aarup bryggeri.

I år er det Jim Lyngvild (bryggeriet Frejdahl) og A/S bryggeri Vestfyen (Willemoes) som skal levere øllet til middagen.

Det bliver i år med 8 forskellige øl, 2 til hver ret, som i skal smage til aftenens 4 retters menu.

De øl I har i glasset er også brugt i de enkelte retter.

 

4 retter inkl. 8 forskellige øl

 

Lys hummersuppe

krydderbagt torsk – jordskokker – citron 

Frejdahl, Guldtop – Vestfyen, Kyst til Kyst

 

Røget lammeryg

rygeost – malt – ramsløg

Frejdahl, Gudmund – Vestfyen, Lager

 

Langtidsstegt nakke og sprøde kæber

sellericreme – rødbeder – æble – saltbagte kartofler

Frejdahl, Nidhug – Vestfyen, Påske bryg

 

Mørk chokolademousse

mokkacreme – hvidchokolade – skovsyre

Frejdahl, Herja – Vestfyen, Stout