Informationer til dommerne

Region København afholder Sjællandske Mesterskaber i håndbryg 2019, lørdag den 16.11.2019 på 

Telefonfabrikken, Telefonvej 8, 2860 Søborg, Kl. 11.30 – kl. 18.00

Forventet tidsskema:

Kl. 11.30 ankommer dommerne og vises til deres eget lokale
Kl. 12.00 åbnes der for publikum
Kl. 16.00 udleveres dommernes præmier
Kl. 16.15 udleveres publikumspræmierne
Kl. 16.30 mulighed for de sidste smagninger
Kl. 17.00 oprydning starter
Kl. 18.00 Telefonfabrikken forlades

Dommerkoordinatorer: Lars Rasmussen og Jerry Møller Jensen.

De endelige informationer til dommerne vil blive udleveret i en kuvert til hver dommer, når de
ankommer til Telefonfabrikken.

De håndbryggere, der ønsker at deltage i konkurrencen om dommernes præmier i de to kategorier
indtil 6% alkohol og over 6% alkohol bliver bedt om at indlevere 2 x 33 cl. flasker med neutral
markering, dvs. bryggerne., øltype og alkoholprocent.

Dommerne vil blive placeret 2 og 2 ved hvert bord, hvor der vil være smageglas, vand i kander, Skåle til affaldsøl og skåle med brødstykker.

Øllene til vurdering hentes af de to personer, der er afsat til at servicere dommerne.
Vand vil blive hentet løbende, skålene med affaldsøl vil blive tømt løbende.

Når en øl er vurderet og et skema er udfyldt afleveres det til en af de to personer, som servicerer
dommerne. Resultatet føres af vedkommende ind i et skema, der kun består af bryggernr. ølnr. og stilart.

Når vinderne i de to kategorier er fundet, kontakter en af servicepersonerne Lars B. Jespersen, der
har en liste med bryggeri- og bryggernavne. Får disse informationer og en øldommer uddeler
præmierne.

De udfyldte smageskemaer afleveres til håndbryggerne efter præmieuddelingen.
Styregruppen stiller mad til rådighed for dommerne fra kl. 12.20 til kl. 13.30. Der vil være tale om
rugbrød med forskelligt pålæg. Man skal selv smøre brødet.

Har du lyst til at smage nogle af håndbryggernes øl – ud over dem du selv bedømmer - vil det være en
god idé, hvis du medbringer småpenge.

 

 

Vi takker vores sponsorer: