Publikum

Synes du godt om håndbrygget øl? Har du lyst til at smage noget af det til en billig penge i godt selskab med andre? Kan du svare ja til et af disse spørgsmål, så har du mulighed for at deltage i de Sjællandske Mesterskaber i håndbryg 2019, den 16.11.2019 på Telefonfabrikken, Telefonvej 8, 2860 Søborg.

Kl. 12.00 giver vi adgang for betalende gæster. For kr. 50,00 (kontant eller MobilePay – ikke Dankort eller kreditkort) får du adgang til der, hvor håndbryggerne venter på at skænke deres dejlige bryg op til dig. Ved ankomsten får du udleveret et bånd til din arm, når du har betalt for at komme ind, et smageglas, som du gerne må tage med hjem, og et program over de øl du kan smage.

 

En smagsprøve koster kr. 5,00, der afregnes direkte med håndbrggerne, så det vil være en rigtig god idé at medbringe et antal 5 kr. mønter. Nogle af håndbryggerne vil muligvis også kunne modtage betaling via MobilePay.

 

I programmet vil der ud over beskrivelse af øllene være en stemmeseddel. Med den kan du stemme på hvilken øl du synes har været den bedste i hver af de to kategorier under og over 6% alkohol. Gør du det, deltager du i konkurrencen om publikumspræmier. Stemmesedlerne skal være afleveret i DØE-boden senest kl. 16, og du skal være til stede, når præmierne udtrækkes for at vinde en af dem.

 

Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde vores gæster mad, men i programmet vil der være en liste over spisesteder i nærheden. 

Vi takker vores sponsorer: