REGIONENS ØLPRIS 2006 TIL THE UPPER HILL!

Jacob Vedel, den ene af indehaverne, har lige modtaget prisdiplomet.

Og det var der gode grunde til!

The Upper Hill - Slagelses irske pub – har i høj grad fået forrest i lokalområdet for at vise nye sider af øllets verden. Stedet har siden sin åbning i december 2002, gjort en dyd ud af at have et kontinuerligt og mangfoldigt udbud af sjældne øl. Disse bliver jævnligt udskiftet – ikke mindst med fadøl fra danske microbryggerier. Flere gange har der været ”danmarkspremiere” på indenlandske og udenlandske specialøl på The Upper Hill. Endvidere har stedet altid haft sin egen version af ”den frie hane”– The Independent Draught”

Stedet har endvidere udmærket sig ved at holde diverse tema-arrangementer vedr. øl. Det være sig foredrag med kendte ølfolk, Belgisk munkeaften, Bayern Beerfestival, samt Mexicansk ølaften blot for at nævne nogle.  Selvom stedet ikke har egen restauration, har der flere gange været et udbud af spændende og anderledes madretter med øl i til disse arrangementer – i tæt samarbejde med fagfolk fra nær og fjern.

Jacob Vedel på sin rette plads, bag baren

Et af Upper Hills stærkeste sider er deres mod. Til sommer danner Upper Hill og Schweizerpladsen rammen om den største Bayerske ølfestival udenfor Bayern. Med et samlet besøgstal på over 1.000 personer, og med øl, musik, og ”Heidi´er” importeret direkte fra Bayern. Ja selv madretterne er tysk-inspireret…..

Stedet er ligeledes medarrangør til udenlandsophold vedr. diverse ølrejser. Foreløbigt har man besøgt tyskland og til dette efterår går turen til Irland.

Upper Hill har også stået for andre arrangementer, f.eks. busrejser til Ølfestivalen i Valby samt ”studietur” til hovedstadens Irske Pub’er, blot for at nævne et par.

Prisen – og den medfølgende check på 2.500 kr. – blev uddelt den 26. august (på grund af ferie var det ikke muligt at uddele den på Øllets Dag den 2. september) af Slagelses stolte lokalformand Ronny Larsen i samarbejde med regionsformanden.

Modtager Jacob Vedel blev glad og stolt over prisen, faktisk så glad, at vi alle fik smage de nye grønlandske øl brygget på indlandsis (det kunne man dog ikke smage).

Joar Kanne

Regionsformand

Ronny overrækker diplomet

Alle billeder på siden kan klik-forstørres

Ronny Larsen, Slagelses lokalformand, begrunder her valget af The Upper Hill...
--- mens Jacob Vedel lytter til de vise ord
Der lyttes andægtigt...
De sidste ord...
Overrækkelse og stort til lykke!
Og her er dokumentet kommet op at hænge. Det er sat fast med 4 skruer - der er ikke nogen, som skal løbe med det!