Den regionale ølpris

På øllets dag den 5. september 2009 blev den regionale ølpris 2009 tildelt øl- vin og Spirituosaforretningen "Tønden" i Haslev.

Lokalformand Henning Palm kunne i sin nominering af Tønden fortalle, at Tønden er Haslevs eneste bidrag til godt øl! Men hvilket bidrag? Øl fra mere end 20 lande, et enormt udvalg fra Dansk Mikrobryg over amerikanske og canadisk mikrobryggerier til øl fra fra Australien, New Zealand og Brasilien.

Michael har en stor viden om sit øl og er altid parat til at vejlede nye kunder eller tage en ølsnak med en kender der kommer forbi. De holder smagninger og har præsenteret nyheder fra Stevs Bryghus og

Freddy Blak præsentere sin bog om øl i Bruxelles hos Tønden.

Som lokalformand kan jeg tilføje at vi nyder godt af den interesse for øl som Tønden er med til at skabe i byen.

Herefter overrakte regionsformand Jens-Jørgen Ingversen den regionale ølpris med tilhørende check på kr. 2500,-

Michael Stendahl takkede meget for tildelingen af prisen og besluttede straks at give beløbet videre til børnecancerfonden samt en procentdel af dagens omsætning lagt oveni.

Tønden havde i dagens anledning åbent ekstraordinært længe og lokalafdeling Haslev havde i samarbejde med Stevns Bryghus lavet et godt arrangement, der trak rigtig mange gæster til.

Der var lagt op til, at Stevns Bryghus kunne sige "pænt tak for denne gang" Kim Vaabengaard fik mange pæne ord med på vejen. Heldigvis har det efterfølgende vist sig at det er lykkedes at etablere et nyt bryggeriselskab, så vi fortsat kan nyde det gode øl fra Stevns.

Alle billeder kan klikforstørres.