En glad Gundhild Rasmussen modtager den Regionale Ølpris 2011.

På Øllets Dag den 3. september 2011 kunne regionsformand Leif Mortensen overrække den Regionale Ølpris til Gundhild Rasmussen. Hustru til brygger Jørgen Fogh Rasmussen fra Hornbeer og kunstner bag samtlige bryggeriets etiketter. I regionens nomination hedder det: "I 2011 har vi valgt at hædre en person, der i sit virke har bidraget til at formidle det gode øl, ikke kun rent fysisk via salg, men mere øllets idé!
Det første møde med en øl sker ofte i forretningen, hvor man står med flasken i hånden og ud fra etiketten prøver at danne sig det første indtryk af øllet. Nogle etiketter er enkle og informative, andre let genkendelige, mens atter andre fortæller en historie allerede ved første blik.
Når man som forbruger kommer ind i selv en meget velassorteret ølbutik er der altid et bryggeris øl, der springer i øjnene. Deres etiketter gør, at blikket drages mod flaskerne, hvor motiverne på etiketten er et helt særligt kapitel for sig.
De underfundige figurer og indtryk, ofte med et element af humor, der kommer fra kunstnerens hånd er helt unikke i den danske ølverden. Hver flaske er et kunstværk for sig selv. Motiverne er med til at underbygge øllens navn og de forventninger man som forbruger har til indholdet af flasken. De pirrer nysgerrigheden og får en til at overveje, hvordan øllet smager.
De giver en lyst til at ”kysse frøen”, dele et par øl med Svejk, hygge sig med en ”Funky Munk” eller tilbringe en aften i selskab med sin udvalgte ” Black Magic Woman”!
Vi vil derfor gerne give den regionale ølpris 2011 til Gundhild Rasmussen fra Hornbeer for på enestående måde at kombinere kunst og øl og dermed formidle øllet og bryggeriets historie på fornem vis!"