Den regionale Ølpris 2016 gik til Køge Øldag!

Vi har i Region Midtvestsjælland Danmarks næststørste ølfestival , Køge Øldag, som siden sin spæde start i 2011 har vokset sig større og større. Festivalen udgør nu med sine 2000 gæster et væsentligt regionalt pejlemærke med hensyn til at udbrede kendskabet til øllets verden.

Et bredt udvalg af lokale, nationale og internationale mikrobryggerier suppleret med lokale håndbryggere har sørget for, at gæsterne kan få udvidet deres ølhorisont via alverdens øltyper – f.eks. tjekkiske IPA’er, dansk klosterbryg, lokalt fadlagret og syrlig øl.

Det hyggelige middelalder gårdmiljø har igennem årene tiltrukket mange nye gæster, som har fået deres første glimt af øllets forunderlige verden, samt introduceret erfarne ølentusiaster til nye initiativer såsom ny nordisk øl. 

Bag etableringen og den konstante fornyelse af øldagen ligger der et meget stort stykke arbejde i det gode øls tjeneste!

Derfor tildeles Thomas Ensbye & Thomas Madsen Den regionale Ølpris for deres store arbejde med at søsætte og etablere ”Køge Øldag”

 

Henning Palm

Regionsformand