Ølfestival

Køge Øldag 2022

Vi fejer 10 års jubilæum!

Velkommen til Køge Øldag 2022

 

Festpladsen åbner kl. 11 hvor de friske står i kø for at få de bedste pladser.

 

Kl. 13. åbnes festivalen officielt, hvilket sker af Borgmester Maria Stærke

 

I år er det tiende gang vi byder velkommen til Køge Øldag. Et arrangement som tiltrækker sig megen opmærksomhed fra gæster fra nær og fjern, folk kommer for at opleve den gode stemning og samtidig teste det store udvalg af øl fra ind- og udland.

 

Køge Øldag har siden starten blevet mødt af stor tilslutning fra både udstillere og publikum – allerede i 2013 rundede vi 2.000 gæster. Også i år er det lykkedes at tiltrække en række nye og spændende udstillere, som supplerer de udstillere, der også var med tidligere år. Festivalen sammensætter sig af nogle fast udstillere og en række som inviteres efter et rotationsprincip. Ud over en perlerække af danske bryghuse, vil det på Køge Øldag også være muligt at smage belgisk og amerikansk øl.

 

Men Køge Øldag var ikke blevet til noget uden de mange frivillige fra Køge Lokalafdeling og andre lokalafdelinger som med deres arbejdskraft sikrer, at Køge Øldag gennemføres på så fornem vis.

 

I håb om at I, der gæster Køge Øldag 2022 fra nær og fjern får en fantastisk smagfuld oplevelse i de mest atmosfærefyldte rammer, byder vi alle velkommen og ønsker en rigtig god fornøjelse.

 

Online salg slutter d 24/8 kl 12 - billetter kan herefter købes i ved indgange i Brogade og Bag Haverne.

 

Læs mere her

 

Bemærk, billetter købt på  hjemmesiden kan KUN benyttes ved indgangen ved Bag Haverne 30. Du kan også købe billetter i indgangen.

Tid og sted

27. august 2022 kl. 11:00
Hugo's gård

Pris og tilmeldingsfrist

Pris: 150 kr.

Tilmeld arrangement

Bliv medlem Login og tilmeld