Nyhedsbrev 1/2015

Kære medlemmer

Så er vi godt i gang med et nyt og spændende år i øllets tegn. Mange af jer har sikkert allerede haft gode og velsmagende oplevelser og nydt de glæder øllet afstedkommer.

Der er i den nærmeste fremtid fire spændende aktiviteter, som vi har mulighed for at deltage i:

Årets ølnyheder 2014

Første runde af afstemningen om årets ølnyheder er allerede overstået, og de 10 finalister venter nu spændt på vores stemmer. I kan se finalisterne på www.ale.dk, og der kan stemmes indtil den 28. februar 2015 klokken midnat.

Jeg vil opfordre jer til at stemme, så vi kan få en god fordeling af stemmerne på landsplan. Gør afstemningen til en fest med andre ølentusiaster, smag, vurder og stem individuelt. Resultatet af afstemningen offentliggøres på Generalforsamlingen den 21. marts 2015.

Generalforsamling 2015

Generalforsamlingen den 21. marts 2015 afholdes som sædvanligt på Dalum Landbrugsskole i Dalum lidt uden for Odense. Du skal melde dig til generalforsamlingen på www.ale.dk, og i modsætning til tidligere koster det i år ikke noget at deltage.

Programmet er ændret i forhold til tidligere, du kan læse det hele på www.ale.dk.

Gode kræfter har igen i år arrangeret bus fra København til Dalum. Der bliver et stop i Ringsted, hvor du har mulighed for at blive samlet op, og afleveret igen senere på aftenen. Tilmelding til busturen er nødvendig, og skal ske på:

doeregkbh.nemtilmeld.dk

Tilmeldingsfristen er 14. marts, og på ovenstående link finder du afgangs- og ankomsttider i Ringsted.

Ølfestival 2015

Årets store Ølefstival afholdes i år i dagene 28. til 30. maj 2015 i Lokomotivværkstedet. Det bliver spændende at deltage på det nye sted, hvor der er plads til endnu flere udstillere og gæster.

Det er muligt at tilmelde sig som frivillig til festivalen på www.ale.dk. Det er en dejlig oplevelse at være med til arrangementet, og som frivillig medhjælper får oplevelsen en ekstra dimension.

Tour de Biére

Det er ganske vidst: Tour de Biére lægger vejen forbi vores region i år. Detaljerne er ikke på plads endnu, men den foreløbig plan siger at cykelholdet indtager regionen den 2. juli 2015 på Lolland, kommer via Vordingborg og Præstø, og slutter i Næstved den 4. juli 2015. 

Jeg skal nok vende tilbage til Tour’en når jeg ved mere, men det ville være sjovt hvis så mange af vores medlemmer som overhovedet muligt kan være til stede og modtage cykelholdet på deres destinationer. Jeg regner også med selv at følge holdet gennem regionen – i bil.

Jeg vil – når jeg kender detaljerne – tage kontakt til lokalaviserne og TV Øst. Det er en begivenhed, der helt klart må dækkes af medierne. 

Glæd jer til årets aktiviteter.

Højt skum

Søren Kjær

Regionsformand

/25. februar 2015 kl. 21.42