Kære medlemmer

Selv om det efterhånden er et par måneder siden vi var på bustur til tre sjællandske bryggerier, skal I have tak for en dejlig dag. Tak fordi I var med til at gøre dagen til det den blev og for jeres altid gode humør på turen.

Der er nu lagt billeder fra turen ud på www.ale.dk under Region Storstrøm.
Du kan også følge nedenstående link:

<font face="arial, sans-serif" color="#222222" size="2">www.ale.dk/index.php</font>

Tak til vores dygtige fotograf, og tak til vores webmaster for billederne.

Jeg er desværre også nødt til at bemærke en meget uheldig oplevelse efter turen.

Efter besøget på Amager Bryghus bemærkede flere af os, at der var medlemmer som havde medtaget smageglasset med bryghusets logo påtrykt. Om det var meningen, vi måtte tage glasset med, ved jeg ikke.

Af samme årsag meddelte Poul Erik meget højt og meget tydeligt ved ankomsten til Kongebryg, at det ikke tydeligt nok kunne understreges, at de glas, der blev benyttet på Kongebryg, IKKE måtte tages med hjem.

Ikke desto mindre har Poul Erik nu oplyst til mig, at der efter vores besøg mangler glas. Både med Munkebo Mikrobryggeri’s logo, og glas uden logo.
Det er faktisk ret så kostbare glas fra Holmegaard, så både Niels fra Kongebryg og Poul Erik er meget kede af, at glassene forsvandt.

De glas skal tilbage. Det er sådan set ligegyldigt hvordan, men Kongebryg har åbent hver fredag eftermiddag på bryghuset. Der kan de jo passende afleveres.

Høstfest på Krenkerup Bryggeri

Lørdag den 23. august 2014 er der Høstfest på Krenkerup Bryggeri. Jeg vedhæfter et link med programmet.

dk.krenkerupbryggeri.dk/bryggeriet/krenkerup-hoestfest-2014

Jeg har desværre ikke selv haft mulighed for at deltage tidligere, men rygtet vil vide, at det er en fin fest bryggeriet frembringer.

Jeg håber I alle har haft en god og varm sommer med masser af gode sommerøl, og jeg håber I er klar til efterårssæsonen, der er lige om hjørnet. Allerede første lørdag i september går det løs i hele landet med Øllets Dag. Men hold øje med arrangementerne, både lokalt, i vores region og på landsplan. Der sker mange spændende ting.

Højt skum

<font color="#888888">Søren Kjær
Regionsformand</font>