Regional Ølpris 2017 til Marius Mortensen eftf.

Billedet er fra deres egen Facebook-side.

Marius Mortensen har fået Den Regional Ølpris for deres særlige indsats for at udbrede kendskabet til det gode øl, for at vise nye sider af øllets verden og for at udvide opfattelsen af, hvad det gode øl kan anvendes til. 

Man finder altid et godt og spændende udvalg af både lokale, danske og udenlandske øl på hylderne og Marius Mortensens personale ved hvad der rør sig i tiden. Der er altid nye spændende varer på hylderne. Personalet er yderst hjælpsomt og Jes Jonigk og dennes ansatte er altid modtagelige for ønsker og forlag til nye øl på hylderne. 

De tager, også på opfordring, gerne kontakt til bryggerier og brygmestre. Marius Mortensen afvikler hvert år en efterårssmagning, med øl, vin, spiritus og delikatesser.
Ved dette års arrangement har de udviklet opskrifter på mad og tilbehør, som indeholder produkter der alle kan handles i butikken – der samarbejdes med den lokale skole CELF, som står for at kokkerere ud fra de givne opskrifter.

Ligeledes afholdes der en årlig ølfestival – ”Det kan ikke kun være københavnerne, der kan samle folk til en ølfestival, det må vi også kunne hernede” - citat Jes Jonigk – og som sagt så gjort! - Og det er blevet en stor succes! 

I mange år har Marius Mortensen samlet ølentusiaster og ølelskere lokalt, som et alternativ til DØE.

Der afholdes en årlig håndbrygkonkurrence og der er hver gang besøg af en brygger eller en anden entusiast ud i øllets ædle kunst eller historie. Der har bl.a. været besøg af Torben Mathews’ fra ”Den Engelske Pub - You'll never walk alone” og af ølguruen Carsten Bertelsen. Kaare Johannesen har underholdt om sex i middelalderen, hvor temaet var smagt til med en række gode øl. Alyce Hartvigsen har holdt foredrag om amerikansk øl, fra de forskellige stater og tilhørende mad. Af andre temasmagninger kan bl.a. nævnes Russisk øl og fadlagrede øl. 

Både på FB og på mail er Marius Mortensen flinke til at holde kunderne opdateret om tilbud, nyheder og arrangementer. 

Jes Jonigk proklamerede for noget tid siden at han skulle på ølskole – en længere én af slagsen – dette blev imidlertid ikke til noget, da han fandt at udbyderen af uddannelsen var for useriøs – uddannelsen måtte vente. Men dette beviser bare at Jes er dedikeret, engageret, målrettet og seriøs om sit erhverv og sin forretning.

Info: Marius Mortensens Eftf.

Jes Jonigk & Martin Iversen

Frisegade 2
4800 Nykøbing Falster 

Tlf. 54850355

m@rius.dk

CVRnr. 11141935

/3-4-2018