VADEHAVSØLFESTIVAL 2013

Lokafdelingerne Ribe, Esbjerg og Varde fra Region Vadehavet arrangerede Vadehavsfestival.

Lørdag den 6. juli 2013 løb den første Vadehavsølfestival af stablen for at sætte fokus på det gode øl vi har i lokalområdet. Vi valgte at holde festivalen samme dag som Maritimt Marked, så de to arrangementer kunne supplere hinanden - og vi vidste, at der besøgsmæssigt ville være grundlag for et større arrangement. 

Allerede fra åbningen kl. 10 begyndte folk at erhverve sig et smageglas inklusiv 5 poletter, og ret hurtigt var der skabt en hyggelig stemning i Toldbodens Gård, hvor der var smagsprøver fra de lokale bryggerier og håndbryggerne Mikkel og Carsten fra Zombeer Brewery, der bryggede en amerikansk ale på stedet.

Kl. 13 afholdt Ribe og Omegns Bryggerlaug en bock-konkurrence med publikum som dommere. Her vandt Claus Julius, mens øv-ølpokalen gik til Jacob PN Nielsen. Publikum var dog begejstrede over den høje standard på de hjemmebryggede øl.

Festival næste år?

Meget tyder tyder på, at vi vil gentage succesen næste år og måske supplere med nogle smagsprøver på lokalproducerede fødevarer, siger lokalformand i Ribe, Michael Sommer Larsen.

 

Stande på festivalen

 
 

Festival-plakat

Klik for at se plakaten i stort format

Arrangører

DØE Lokalafdelingerne:

  • Ribe
  • Esbjerg
  • Varde

Presse

Læs artikler om Vadehavsølfestivalen her:

Ribe Ugeavis d. 4.7

Ribe Ugeavis d. 8.7