Nyehdsbrev no. 42

Dette kan du læse om;

1: Cafe Guldbrand har nu månedens øl.

2: Ferdinand Bøfhus.....

Ringsted har endelig fået FRIE haner i byen med rigtigt spændende øl!!!!

Månedens Øl, indføres nu på Cafe Guldbrand, som dem af jer der deltog i onsdagens American Beer arrangement, har Johnny (red. ejeren) af Cafe Guldbrand frikøbt 2 haner som han fuld ud bestemmer over.

Pt. er månedens Øl Fanø Rav pilsner, en efter formandens mening en fantastisk øl, som har meget mere end pilsner over sig. Værd at tage ned og smage på!

Vi har allerede nu også fået at vide at Fanø Mørk, er den næste som bliver sat på hanen, og der er der endnu mere at komme efter. "Mørk" er en overgæret øl af mørkere maltsorter. Selv om den er mørk er den ikke tung, men let drikkelig, forfriskende med duft og smag af kaffe og chokolade og med et karakteristisk lysebrunt skum. Den er ufiltreret og upasteuriseret. 

Læs mere på www.fanoebryghus.dk.

FERDINAND BØFHUS;

Har i samarbejde med Ringsteds eget Dagmarbryggeri brygget en ny øl, en spændende øl med toner af cascade humle, pilsner malt og meget let drikkelig.

Der har ligeså været en artikel i vores lokalblad omkring øllen og den menu som passer til maden. Det skal stærkt anbefales at tage op og smage på denne nye øl som kun vil kunne købes på fad på bøfhuset.

På Ringsted Natten imorgen vil der ligeså foran Ferdinand Bryghusm være Erdinger øl vogn med 2 forskellige weissbier, dunkel og almindelig.

Så fredag er virkelig en aften hvor der vil være rig mulighed for at smage sig igennem noget af det nye øl i Ringsted.

Højt skum og måske vi ses i byen imorgen

Bestyrelsen