Porter og Stouts

Smagning af Porter og Stouts på vores ”nye” smagested – Kulturhuset i Søgade.
Der mødte 31 friske medlemmer op. Alle var positive over vores nye tiltag, med at flytte øl smagningen til mere private lokaler. Det kræver lidt mere forarbejde, men det virker til at alle er med på at gi en hånd med når der skal laves noget. Det er rigtig dejligt.

Menuen stod på hjemmelavet limfjordsporterstuvning med masser af hvidløg, stjerneanis, chili og porter, det var noget der gav sved på panden, men det smagte rigtig godt og gryderne blev tømt.

Leif, Skjold og Thomas havde været rundt og indkøbe øl.
Der skulle smages på 9 forskellige øl, MEN enten kan Leif ikke tælle eller også har han haft for meget om ørerne. Jo flere kasser der kom ind jo flere øl skulle vi smage. Så vi endte med at smage 13 øl:

Goose Island – Oatmeal Stout
Djævlebryg – Nekron Stout
Det Lille Bryggeri – Lakridsporter
Fønix – Imperial Stout
Hornbeer – Russian Imperial Stout
Amager Bryghus – Rugporter
Midtfyns Bryghus – Imperial Stout
Hornbeer – Black Magic Woman
Brøckhouse – 3413

De ekstra der kom frem i dagen lys var:
Grauballe – Enebær Stout
Djævle Bryg – Gudeløs
Saint Bridgets – Robust Porter

Leif fortalte lidt om de forskellige øl – det var ganske festligt.
Der var hele aftenen en rigtig god stemning – der blev snakket/diskuteret og grinet.

Leif oplyste at Bambergturen ikke har den store interesse, på nuværende tidspunkt er der desværre kun 12 tilmeldinger. Vi skulle gerne op på 25-30 før det kan komme til at løbe rundt.
Samtidig har Carsten Berthelsen meddelt at han skal have et rimeligt stort honorar og det har foreningen ikke mulighed for at betale ham, så bestyrelsen er blevet enige om at vi afbestille ham. Leif prøver at finde en anden og billigere løsning. I vil høre nærmere.

Næste møde er mandag d. 22. februar kl. 18.00. Vi skal smage de 10 øl der er på valg. Så derfor er menuen - stegt flæsk med kartofler og persillesovs.

Bestyrelsen takker for en god aften og for hjælpen med oprydning.