Amerikansk Aften

Så sker det!

Endelig kan vi indbyde til efterårets første arrangement, som er amerikansk aften, hvor vi skal smage en række spændende ameriakanske øl, hvor der vanen tro er lagt vægt på såvel humlebitterhed og alkoholstyrke på en del af øllene.Da der heller ikke er sparet på malt, er øllene af den afbalancerede og meget smagfulde slags.

Arrangmementet afholdes den 28. september 2010.

For at sætte det hele i gang, indledes med fælles spisning kl. 18:00.

Menuen er "alligatorgryde" godt krydret med cajun-krydderier. Til at skylle denne potente ret ned, er der salg af tyske læskende øl (det er jo oktoberfesttid) til rene "købmandspriser"

Deltagelse i arrangmentet koster kr. 200,- pr. deltager og arrangementet afholdes i kælderlokalerne i Prinsessevænget 28-32, 4100 Ringsted. Der er indgang fra gavlen af blokken. Gå efter skiltene fra DØE.

Der er begrænset plads til dette arrangment. Der er kun 30 pladser, så det er først til mølle. Sidste frist for tilmelding er den 24. september 2010 kl. 18:00 på lokalafdeling.ringsted@ale.dk. Husk at anføre medlemsnummer.

Du vil modtage en mail retur med oplysning om, at du er tilmeldt. Såfremt du ikke modtager en sådan mail, så kontakt formanden på tlf. 2232 2484

Husk at medbringe dit smageglas. Er du nyt medlem, vil du få et glas udleveret ved fremmøde.

Højt skum og vel mødt

Leif Mortensen

Formand