Nyhedsbrev januar

Nyhedsbrev januar 2011

I dette nyhedsbrev kan du læse om:

1. Porter/stout smagning den 31. januar
2. Kommende arrangermenter for foråret
3. Spørgeskemaundersøgelsen
4. Årets ølnyhed


Porter/Stout smagning den 31. januar.
Der har tidligere været udsendt nyhedsbrev om dette. Tilmeldingsfristen er den 25. januar 2011 kl. 18:00 på lokalafdeling.ringsted@remove-this.ale.dk. Prisen for deltagelse er kr. 225,- der dækker smagning af omkring 10 sorte/tjærede øl. Vi nyder en gang forloren hare først. Spisningen starter kl. 18:00. Bemærk, at arrangementet afholdes hos Lars Mathiesen på adressen Vibevej 42, 4100 Ringsted.

Plan for forårets arrangementer:

Den 21. februar 2011 kl. 18:00: Smagning af kandidaterne til årets ølnyhed. Se mere herom forneden i dette nyhedsbrev. Ved dette møde vil du få lejlighed til at smage alle kandidater til årets øl med forbehold for, at det ikke lykkes at skaffe samtlige kandidater, men de foregående år er det lykkedes for bestyrelsen at skaffe alle 10, så det håber vi, at det også går denne gang. Noter denned at o i din kalender og du vil have et godt udgangspunkt for at træffe lige netop dit valg.Mere om pris og tilmelding senere.

18. marts 2011. Bemærk, at dette møde afvikles en fredag. Dette er et fælles møde med Midtsjællands Whisky Laug. vi skal se og smage på de fælles  er mange lighedspunkter, da de jo begge starter med at være korn på marken...
Flere detaljer senere, men reserver allerede nu denne aften. >Mere om pris og tilmelding senere.

12. april 2011 kl. 18:00
Det tjekkiske køkken med tilhørende øl til. De fleste har en mening om tjekkisk øl. Det er lyst, det er relativt alkoholsvagt og så er det billigt!
Vi skal se om ovenstående teser holder og måske kan vi, når aftenen er gået, føje et par sandheder mere til. Sæt kryds i kalenderen for denne dag og glæd dig til et sjældent prøvet tema i lokalafdelingen.
Nærmere om pris og tilmelding senere.

10. maj 2011. Dameøl. Dette bliver et rigtigt damearrangement med små lækre tapasretter til og de lækreste små perler af øl, der har feminint udtryk, let og pikant smag samt overrakselser. Alle lokalafdelingens kvinder opfordres til at give møde. Mænd må såmænd også gerne deltage. Det kunne jo være, at der nogle ting, der kunne tiltale sværdsiden. Nærmere om pris og tilmelding senere.

26.-28. maj 2011. Ølfestival på Tap1 i København. I lighed med tidligere år arrangerer lokalafdelingen fælles transport fra Ringsted station. Nærmere detaljer følger.

4. juni 2011. 7 år fødselsdag. Sted endnu ikke fastlagt. Men vi skal i lighed med vores sidste fødselsdag have hjemmelavet øl og der bliver nok af det. Reserver denne dag. Det bliver ikke kedeligt.

Spørgekemaundersøgelsen.

I december udsendte vi et spørgekema. Hvis du ikke har udfyldt skemaet, så tryk på følgende link: da.surveymonkey.com/s/M72RCNB

Sidste frist for udfyldelse af skemaet er den 31. januar 2011.

Dit svar betyder meget for os, så tøv ikke med at give din mening til kende.

Årets ølnyhed:
AFSTEMNINGEN VEDR ÅRETS DANSKE ØLNYHED ER I GANG. HUSK AT STEMME ================================================================

Vi skal igen til at kåre årets danske ølnyhed. 590 nye øl sendte danske bryggerier på markedet i 2010. Næsten lige så mange som året før. Imponerende. Men også lidt uoverskueligt.

Det er alle os medlemmer af Danske Ølentusiaster, der skal sikre, at det er den rigtige øl, der vinder. I første omgang skal vi sikre, at de rigtige ti øl kommer i finalen. Lige som tidligere år har vi nemlig indledende runde frem til 31. januar, hvor vi finder de ti finalister.
Samtidig finder vi Årets Bryggeri - en titel, der tilfalder det bryggeri, hvis øl sammenlagt får flest stemmer i første runde. Anden runde er i februar, hvor vi alle igen kan stemme på en af de ti finalister.

Alle medlemmers stemmer er vigtige for at vi får den rigtige vinder, for at det ikke bliver de højtuddannedes, de rødhåredes eller ølnørdernes foretrukne, men samtlige danske ølentusiasters foretrukne ølnyhed. Derfor er DIN stemme vigtig. Brug nogle minutter på at finde din foretrukne nyhed på listen og stem på den. Du finder afstemningen
her: http://www.ale.dk/index.php?id=946 (husk af have medlemsnummer og pinkode fra dit medlemskort klar).

Hvis du heldig, vinder du tilmed en god præmie. I både første og anden runde trækkes der blandt alle de medlemmer, der har stemt, lod om to gode præmier: 1. præmien er i hver lodtrækning er et hotelophold fra Happydays på 2 sammenhængende overnatninger med morgenmad for 2 personer samt 2 dagsbilletter med 10 poletter til Ølfestivalen. 2.
præmien er i hver lodtrækning 2 dagsbilletter med 10 poletter til Ølfestivalen, men uden hotelophold.

Højt skum

Leif Mortensen

Formand