Nyhedsbrev maj 2011

I dette nyhedsbrev kan du læse om:


- Fællestransport til ølfestivalen
- Sommerfesten
- Program for det kommende år
- Øllets dag
- Tour De Bière

- Fællestransport til Ølfestivalen.

Ølfestivalen afholdes iå i perioden den 26-28. maj på TAP1, på det gamle Carslberg. Lokalafdelignen anbefaler, at der ønsker at deltage i den fælles transpåort lørdag, møder op på Ringsted st. kl. 10:00. Der afgår tog kl. 12:10 mod København.
Man skal være opmærksom på, at har man købt billet i forsalg, er der allerede adgang til festivalen fra kl. 12:00. Det anbefales derfor, at man så tager af sted 1 time tidligere.
Du kan også melde dig som frivillig på festivalen. Se mere her

- Sommerfesten

Sommerfesten afholdes som tidligere nævnt lørdag den 4. juni. Der er fælles cykeltur fra Ringsted st. kl. 13:00. Herefter går turen i passende tempo mod Bringstrup hvor der er indlagt et depotstop undervejs.Kl. ca. 14:14 forventer vi at ankomme til Det Lille Bryggeri, hvor René tager imod og vi får en tår øl ovenpå cykelturen. Derefter vil der være en lille rundvisning og et par smagsprøver inden vi går igang med at tænde op i grillen og hygge os frem mod spisningen, der forventer at finde sted omkring kl. 17:00
Der er brygget 2 øl til festen - En sommerblonde og en Brown Ale med hasselnøddesirup. Der er rigeligt af disse øl til det forventede antal fremmødte. Hvis det ikke er tilstrækkeligt, må man supplere for egen regning.
Prisen for dette beløber sig til ca. kr. 150 - 200. Endelig pris oplyses ved fremmøde.
For de, der ikke ønsker at deltage i cykelturen - hvad vi dog håber, at alle gør - er der offentlig bus fra Ringsted station med afgang kl. 13:49. Bussen ankommer til Bringstrup kl. 14:14. Bemærk, at der ikke er bus hjem fra festen.

- Program for det kommende år

23. august. Besøg af spændende bryggeri.
28. september. 5 sjællandske mikrobryggerier
17. oktober. Årsmøde. Barley Wine
29. november. Vinterøl
13. januar. Forsinket julefrokost. Belgiske og tyske juleøl.
22. februar. Besøg af Søkildegård Bryghus.
23. marts. Hollandske og belgisk aften.
17. april. Damernes aften.
Maj måned. Ølfestival/Pupcrawl i København.

Reserver derfor allerede nu dagene. Ved alle arrangementer undtagen pubcrawl er der inkluderet spisning.

- Øllets dag.

Lokalafdelingen påtænker at lave et spændende arrangement på Lilletorv den 3. september 2011. Vi behøver dog din hjælp. Såfremt du kunne tænke dig at medvirke i 3-5 timer lørdag formiddag med opstilling af telt, udskænkning af smagsprøver og oplysning om foreningen samt nedtagning af telt igen, så skriv omgående til leif.mortensen@remove-this.ale.dk.

- Tour De Bière.

Det verdenskendte cykelløb Tour De Bière (tour.ale.dk), der allerede sidste år var en kæmpe succes, vil i år lægge ruten omkring Ringsted. Det forventes at feltet vil komme igennem Ringsted gader den 9. juli. Mere herom, når flere detaljer kendes.

Højt skum

Leif Mortensen
Formand