Invitation til Tysk aften

Darkon Elegantes Schwarzbier

Det er med stor fornøjelse, at vi nu kan invitere til tysk aften på

Cafe Wagner tirsdag 26. august kl. 19:00 - 21:30

Vi har fundet en række sjældne tyske frem, hvoraf de fleste kommer fra mindre bryggerier.

Glæd dig bl.a. til at smage Darkon Elegantes Schwarzbier og Schorschbock Dunkler Icebock.

Pris for smagningen 125,-   

Husk smageglas

Før smagningen vil det være muligt at spise på Cafe Wagner.

Menuen vil være ølmarineret svineskank med tilbehør. Pris for mad 125,-

Spisning kl. 18 - 19

Tilmelding foregår som vanligt via Nemtilmeld

http://lokalafdelingringsted.nemtilmeld.dk/

1. Først vælges antal personer, der deltager (1 eller 2)

2. Hvis du/I ønsker at deltage i spisningen vælges herunder "Tillægsydelser" Spisning kl 18 - 19

Sidste frist for tilmelding tirsdag 19. august, men

hurtig tilmelding tilrådes, da vi kun har plads til 34 deltagere

 

Øllets dag 2014

Kom og vær med til at fejre øllets dag.

Vi gentager sidste års succes og holder arrangementet i samarbejde med Kvickly.

Øllets dag er lørdag 6. september.

Kom når det passer dig inden for tidsrummet 11-15.

Det foregår på pladsen udenfor Kvickly.

Køb et smageglas for 25,- hvorefter der vil være mulighed for smagsprøver.

 

Øllets dag 2014

53 deltog i fødselsdagen

Så blev det endelig tid til, at årets arrangement skulle gå i luften og dette skete lørdag den 14. juni 2014 på Det Lille Bryggeri i Bringstrup. DøE Ringsted er blevet 10 år og bestyrelsen har allerede fra årets begyndelse arbejdet hårdt på at få et godt arrangement op at stå. Det startede med, at vi bad vores bestyrelsesmedlem John ”Bull” som er håndbrygger, om at fremstille en øl, som vi kunne brygge i forbindelse med fødselsdagen. John kom frem til en Skotsk Ale, hvor der var en anelse af røgsmag. I forbindelse med brygningen besluttede vi, at få fremstillet et glas til vores fødselsdag, som vi så kunne udlevere den 8. marts 2014 (nævnt i tidligere referat), når vi startede brygningen af den nye øl. Vi skulle så finde på et navn til øllen og det skabte lidt kvaler, men da vi kiggede nøje på vores formand, så faldt vores stemmer på navnet, ”Den Frække Skotte” og Skjold fik herefter en god ven af huset til at lave en tegning til øllen.
 
Det var lidt en optakt til fødselsdagen, hvor der var mødt 53 forventningsfulde ølentusiaster op ude på Det Lille Bryggeri, hvor der var sat telte op på den nylagte gårdsplads og Bryggerens bror Thomas havde gang i de store grille, hvor der blev grillet gris, kalv og pølser som blev serveret sammen med nogen utrolig lækre salater og hjemmebagt brød. Den første time inden vi skulle spise gik med at smage på Den Frække Skotte og vi kunne høre på kommentarerne, at det ikke kun var bestyrelsen, der syntes at den var blevet vellykket. Senere blev koblet endnu en hane på fadøls-anlægget, hvor der flød dejlig tjekkisk pilsner ud af og hertil havde Det Lille Bryggeri stillet en ølbar til rådighed med et stort udvalg af deres fremragende øl.
 
Efter alle havde fået øl i glasset og fundet sig en plads bød Skjold velkommen og ønskede alle en rigtig god eftermiddag og aften. Lidt over 15 blev der sagt værsgod og alle skyndte sig op til det velanrettede grillbord og stemningen var hurtig livlig, grinende og forventingsfuld og hvis der er nogen, der har følt sig sultne eller tørstige på denne dag, så er det i hvert fald, deres egen skyld. Da alle havde fået stillet den værste sult og fået fyldt godt op i glasset, så holdt Thomas Larsen en kort tale omkring, hvad han syntes, at der havde været af mindeværdige smagninger/ture i de år han havde været med i bestyrelsen – og her kan kort nævnes – Porter/Stout, Amerikansk aften, Ekstrem Smagning, Bustur, Skotsk øl ved Herman fra Fensmark samt Bryggeraften med Hornbeer, Det Lille Bryggeri og Amager Bryghus. Der er sikkert mange andre arrangementer, som i andre husker bedre end dem af Thomas nævnte. Efter at vi havde fyldt os med lækker mad og dejligt velsmagende øl, blev der budt op til dans via DJ og der blev serveret chokoladekage med softice, YUM hvor var det lækkert.
 
Under spisningen blev der afholdt amerikansk lotteri, hvor der var sponseret i alt 53 gevinster og i den forbindelse vil vi gerne sige tak til følgende sponsorer: Det Lille Bryggeri, Nordic Brewing, Herman fra Fensmark, Flying Couch, Kvickly Ringsted, Café Wagner, Herslev Bryggeri, Bryghus No. 5, Pladderballe, Mikkeller, Hornbeer, Krenkerup, Rørvig Bryghus, Braunstein, Birgers Håndbryggerlaug, Kongebryg og Dagmar bryggeri. Der var rigtig mange fine gevinster og der var mange som gik hjem med det store smil på læben. Vi vil igen godt takke alle sponsorerne for deres velvillighed til at støtte vores arrangement.
 
Vi vil især takke René med familie fra Det Lille Bryggeri for at have været med til at sætte dette arrangement op for medlemmerne i DøE Ringsted.