Den store Trappistsmagning

Fredag 4. april holder lokalafdeling Ringsted

Den store Trappistsmagning

Ringsted Kulturhus, Søgade 3. Kl. 19 - 23

Du får mulighed for at smage alle 26 Trappistøl

5 cl af hver

I løbet af aftenen byder vi på ost- og pølsebord

Pris kun 225,-    Husk smageglas

Hurtig tilmelding tilrådes, max. 36 deltagere

tilmelding senest søndag 30. marts til

lokalafdeling.ringsted@remove-this.ale.dk

Samtidig med tilmeldingen indsættes betalingen på

Reg nr 4955  Konto 4955553055

Deltagelse kun mod forudbetaling

Tilmeldingen lukkes, når vi når 36 deltagere

Højt skum

Bestyrelsen

 

7 trappister

Bryggedagen

Rene

Lørdag den 8. marts 2014 fra kl. 10.00 til 14.00 var der åbent hus ude hos Det Lille Bryggeri. Vores håndbrygger John ”Bull” Nielsen havde lavet en forprøve på vores fødselsdag, som skal nydes den 14. juni 2014 og der var gjort klar til, at vi i fællesskab skulle brygge denne øl, som bliver en Skotsk Ale på ca. 6% - nøj hvor vi glæder os til at smage den.

Kl. 9.45 var der allerede mødt godt 20 personer op, hvoraf de fleste var medlemmer af vores lokalafdeling og kl. havde ikke sneget sig meget over 10 før vi var tæt mod 40 medlemmer. René Hansen, som er brygger på Det Lille Bryggeri havde valgt at sætte 2 bryg over som i alt vil give ca. 470 liter skotsk ale. Der var allerede startet godt op i det første bryg, så medlemmerne havde mulighed for tilsætte de forskellige humler, brun farin, lyngblomst m.v. ligesom der var god mulighed for at komme op og snuse til alle herlighederne medens man rørte rundt i gryden med den store røreske. Undervejs fortalte René vidt og bredt om det at brygge og der blev stillet mange gode og kreative spørgsmål undervejs.

På selve dagen blev det nye smageglas for DØE Ringsted lanceret og man havde mulighed for at erhverve sig dette glas samt 2 smagsprøver til en fornuftig pris ligesom man selvfølgelig havde mulighed for at købe ekstra smagsprøver af Det Lille Bryggeris gode udvalg samt for at købe ekstra smageglas. På hele dagen hvor der vel har været omkring 60 fremmødte, hvoraf en stor del blev der fra start til slut – ja vejret var jo utroligt dejligt, selskabet godt, der var en dejlig duft af øl og der var mange muligheder for at smage noget dejligt øl.

 

Monrad og Rislund - ølsmagning og show

Du kan ved at vise dit DøE medlemskort købe billetter i Kvickly til Monrad og Rislund - ølsmagning og show.

Pris: 235,-

Det foregår i Ringsted Kongrescenter lørdag 29. marts kl. 20

Ølsmagningen som indleder hvert show varetages af direktør for Pladderballe Bryghus John Serritzlev. John har brygget gennem mange år, har stor viden om øl som formidles levende og humoristisk.

Monrad & Rislund er morsomt, musikalsk og velsmagende... Velkommen, -og skål!

Ølsmagning kl. 20.00 og show kl. 21.00.

http://www.ringstedkongrescenter.dk/