Den store IPA smagning

Hvis du vil med til Den store IPA smagning, og endnu ikke er tilmeldt, så haster det....

Arrangementet holdes Tirsdag 28. april kl 19-21:30 på Skema, Nørregade 2, som denne aften vil være lukket for øvrige gæster, så vi har stedet for os selv.

Læs mere her

https://lokalafdelingringsted.nemtilmeld.dk/12/

 

SM håndbryg

Døe afholder sjællandsmesterskabet i håndbryg – SM i håndbryg efteråret 2015 på Bryggeriet Braunstein i Køge.

Alle håndbryggere – glæd jer, og I kan allerede nu godt gå i gang med at finde kedler og gryder frem og komme i gang.

I skrivende stund kendes den eksakte dato ikke, men det bliver enten den 19. eller den 26. september 2015. Så sæt X i kalenderen.

 

Udsolgt til Amerikansk aften

Det var blevet fredag den 13. marts, og vi skulle i gang med at smage øl fra det ”Glade Græskar” Jolly Pumpkin, Dogfish Head, AleSmith, Blue Mountain m.v. Øllene, hvoraf der var 12 fordelt på 10 bryggerier, omfattede følgende øltyper: Amber Ale, Barley Wine, Imperial Stout, Triple Bock, Saison, IPA, Ancient ale og Belgian Style Strong ale, hvoraf de fleste har en forholdsvis høj rating på Ratebeer. Smagningen som startede kl. 19.00 havde samlet 41 medlemmer, hvoraf der var en del nye ansigter ligesom, vi også havde besøg af nogle medlemmer fra andre lokalafdelinger.

Søren og Thomas havde i samarbejde med René fra Den Lille Gaardbutik fundet frem til en masse spændende amerikansk øl, hvor nogen af oversættelserne, ”Vinterhi”, ”Dødningehovedet”, ”Græskarret” og ”uortodoks” fik smilet frem hos medlemmerne.

Af de første 6 øl var de 3 vildtgæret og det gav en rimelig syrlig smag, som delte vandene hos medlemmerne, men de omfattede også en IPA, Red ale og en Ancient Ale ”Midas Touch” som var aldeles fremragende. Efter smagningen af øl nr. 6, som var Midas Touch på 9% var humøret allerede ved at være helt overdådigt og man besluttede for at holde en pause her for at smage på det Tapas, der var indkøbt til lejligheden. Til Tapas var der indkøbt Forårsbryg fra Det Lille Bryggeri – en dejlig lille sag på 9,4% som absolut kan anbefales.

Efter Tapas manglede der 6 øl, som alle var i den stærkere skala fordelt på 2 barley wine, 2 Imperial Stout, 1 triplebock og 1 dobbelt IPA, som jeg som ikke IPA drikker fandt absolut fantastisk. Søren og Thomas stod for lidt anekdoter om bryggerierne m.v. og René kom med lidt input omkring de forskellige øltyper, så alt i alt en rigtig god og oplysende smagning. Efter den sidste øl Speedway Stout var hældt i glassene lidt over 23, blev der sendt stemmesedler rundt, så folk kunne stemme på, hvem de havde som nr. 1, 2 og 3.

Crooked Stave Vieille Atisanal 4,2% 0 stemmer

Port Brewing High Tide Fresh Hop IPA 6,5% 5 stemmer

Cigar City Tocobaga 7,2% 13 stemmer

Against the Grain/Stillwater Tall Tale 8,5% 8 stemmer

Jolly Pumpkin Oro de Calabaza 5 stemmer

Dogfish Head Midas Touch 25 stemmer

Blue Mountain Long Winters Nap 10 % 27 stemmer

Two Roads Unortodox Imperial Stout 10,9% 11 stemmer

Dogfish Head 90 minutes IPA 9 % 54 stemmer

AleSmith Old Numbskull 11 % 13 stemmer

Evil Twin Freudian Slip 10,3% 17 stemmer

AleSmith Speedway Stout 12 % 68 stemmer

 

Ølfestival 2015

Billetsalget til Ølfestival 2015 er godt i gang.
I år foregår hele forsalget på BilletNet! Og der er rigtigt gode grunde til at købe billet i forsalg; ikke alene er billetter og poletter billigere i forsalg, man kommer også tidligere ind til Ølfestivalen!

Torsdag den 28. maj 2015
Fredag den 29. maj 2015
Lørdag den 30. maj 2015

Læs mere her

 

Lokalafdeling Ringsted på Facebook

Du kan følge Lokalafdeling Ringsted på Facebook ved at klikke her

Det kræver login til Facebook.

Husk at trykke på "Synes godt om" hvis du vil følge vores lokalafdeling.