Invitation til Rocket Brewing smagning

Vi er så småt ved at være klar til den næste smagning i Lokalafdeling Ringsted.

Vi har været så heldige at få lavet en aftale med Bryggeriet Rocket Brewing, som kommer og laver en smagning for os.

Bryggeriet har kun eksisteret i omkring et år, men har allerede høstet stor anerkendelse både i Danmark og i udlandet.

Bag bryggeriet står Thomas Schøn sammen med Kim Agersten og Ulrik Lehrskov-Schmidt.

Thomas Schøn var et meget kendt ansigt i Mikkeller sammenhæng i lang tid, og var i 2009 den første, som Mikkel Borg Bjergsø ansatte.

Rocket Brewing brygger på det tidligere slagteri i Haslev og fokuserer på håndværket med sloganet:  “manmade beers”

Tirsdag 25. august kl. 19 - 22 på

Skema, Nørregade 2

Pris for smagning, foredrag og lidt snacks 150,-

Husk smageglas

Kom evt. lidt før og smag en af Skemas glimrende øl.

Tilmelding her

https://lokalafdelingringsted.nemtilmeld.dk/14/

(senest lørdag 22. august)

 

11 års fødselsdag

Lørdag den 13. juni 2015 og der var kaldt til 11 års fødselsdag ude i Det Lille Bryggeri i Bringstrup. René var så venlig at lægge lokaler til vores fødselsdag, hvor vi på trods af mange andre arrangementer samt fodboldlandskamp nåede op på at være 33 deltagere.

Alle var tilsagt kl. 14 og der var DLB’s Sommer IPA og Lakridsporter på fadene, så alle var godt beværtet fra første sekund. Da alle havde sat sig ved de opstillede borde, blev der budt velkommen af bestyrelsen, som herefter videregav ordet til René, der havde lovet at holde en lille ølsmagning. Vi blev delt op i 6 hold og der blev afholdt en blindsmagning, hvor holdene skulle gætte øltype, style, EBC, IBU, %, Ingredienser, humletyper samt hvilken øl, det var som vi smagte. Herudover var der 2 almene ølspørgsmål til hver øl, som vi smagte. Øllene vi smagte var Fersken Wittbeer, Sommer IPA, Dark Ale, Ridderøl nyhed med chili og lakrids samt Imperial Stout. Alle holdene lå rimeligt tæt og der var utroligt nok 3 vindende hold som alle havde 76 point.

Mens der blev holdt ølsmagning var der tændt op i grillene.
Til maden blev deltagerne delt op i 5 hold og der blev lavet 5 kasser øl med ca. 16 øl i hver, som der blev trukket lod om. Øllene var rester var vores smagninger over de sidste par, så der var rigtig mange gode kendinge som blev nydt med velbehag ligesom der stadig var masser af øl på fadene. Under spisningen blev der delt øl sange rundt og da stemningen som sædvanligt var god og høj blev der sunget rigtigt godt med på disse – ja kan man ønske sig mere end mad i maven, øl i ganen samt gode venners lag og da vi havde valgt de gode kul, så var der i løbet af aftenen mulighed for at grille pølser. Ja det var endnu en gang en rigtig god fødselsdag.

Til slut vil vi sige et stort tak til René med familie samt Det Lille Bryggeri, for at være med til gøre denne dag til en rigtig dejlig dag.

Højt skum og god sommerferie til jer alle

Arrangementer

  Introduktion til det gode øl

  Tirsdag 29. september

  19:00 - 22:00

  Kulturhuset

 

  Årsmøde

 

  Tirsdag 20. oktober

  19:00 - 22:00

  Kulturhuset

 

  Julebryg

  Onsdag 2. december

  19:00 - 22:00

  Skema