April Nyt

Kære medlem,

Modtagerne af Dansk Ølmærke 2016-17 er netop blevet offentliggjort. I Ringsted modtager Skema og Den Lille Gaardbutik denne hæder. Stort tillykke!!

I dette nyhedsbrev kan du læse om,

  • Pilsnersmagningen
  • Dansk Ølmærke 2016-17
  • Brygning af fødselsdagsøl
  • Ølfestival® København 2016

Nyhedsbrevet kan også læses online her

 

 

Pilsnersmagningen

Hvis du vil med til Pilsnersmagningen onsdag 27. april, og endnu ikke er tilmeldt, så haster det.....

Læs mere her

https://lokalafdelingringsted.nemtilmeld.dk/22/

Vi glæder os til at se jer

 

 

 

Dansk Ølmærke 2016-17

Det er netop blevet offentliggjort, hvilke steder der tildeles Dansk Ølmærke 2016-17. Diplomet gives til indkøbssteder og udskænkningssteder, der bl.a. har et særligt godt og stort udvalg af øl. Det er sjette år DØE uddeler Dansk Ølmærke, og for første gang er der i år modtagere af Ølmærket i Ringsted. Det er med stor glæde vi kan meddele, at Skema og Den Lille Gaardbutik modtager Dansk Ølmærke 2016-17. 

 

 

Brygning af fødselsdagsøl

Der blev brygget fødselsdagsøl i Birgers Bryghus i begyndelsen af april. 18 medlemmer af Lokalafdeling Ringsted var mødt op hos håndbryggerne for at være med til at brygge øl. I løbet af dagen var der også mulighed for at smage nogle af bryghusets øl. Fødselsdagsøllet skal smages ved Lokalafdeling Ringsteds fødselsdag i juni. Billederne kan forstørres ved at klikke på dem.

 

 

Ølfestival® København 2016

Der er ølfestival i Lokomotivværkstedet følgende 3 dage: Torsdag 19. maj, fredag 20. maj og lørdag 21. maj. Du kan købe billet og læse mere her