NYHEDSBREV juli 2010

  • 1. Endelig: fotos og referat fra Mad med øl/skolekøkkendagen 24/4
  • 2. Forrige arrangement: smagning af belgisk øl 18/5
  • 3. Seneste arrangement: pubcrawl 5/6
  • 4. Juli-arrangement: Bakkens ølfest 30-31/7
  • 5. August-arrangementer: cykeltur og grillmad 21/8
  • 6. September-arrangementer: Øllets dag 4/9 + Blindsmagning/øludfordring med København Lokalafdeling 15/9

26 glade ølentusiaster mødte kl. 14:00 forventningsfulde frem ved Holmegårdsskolen i Hvidovre til dagen, hvor ...

... og fortsættelsen må alle I, som ikke deltog i arrangementet, læse i formand Normanns referat (tidligere sendt pr. mail alene til deltagerne). 

Lokalafdelingen har modtaget tre fotoserier fra dagen, som I kan se ved at klikke på disse links med fotos fra Bjarne NielsenEjler Larsen samt Elvin og Riitta.

 

2 - referat fra smagning af belgisk øl 18/5 og Tour de Biére

Formandens referat følger i næste nummer ...

Læs om Tour De Biére her

 

3 - nogle fotos fra pubcrawlen 5/6

Fotos kan findes her, her, her, her, her og her!

 

4 - Juli-arrangement: Bakkens store ølfest 30-31/7

Læs om arrangementet på forsiden af www.ale.dk

Under arrangementet vil Rødovre afdeling være repræsenteret af formanden, som har brug for frivillige til at udskænke smagsprøver og skaffe nye medlemmer til afdelingen - kontakt Normann på mobil 22 63 51 18 eller normann.errebo@remove-this.ale.dk

 

5 - næste arrangement cykeltur og grillmad i Rødovre - ny dato 21/8

Turen har tidligere været planlagt gennemført 14. august, men da formanden er forhindret i at deltage den dato er arrangementet udsat til lørdagen efter, altså 21. august.

Arrangementet vil i høj grad ligne det tilsvarende arrangement i 2009, idet det forudsættes at vejret bliver lige så fint i år. :-)

Pris for deltagelse samt et egentligt program for dagen vil blive lagt her på siden omkring 10. august - tilmelding kan ske til og med 14. august til steen.christiansen@remove-this.ale.dk

   

6 - September-arrangementer: Øllets dag 4/9 og blindsmagning 15/9

På Øllets dag lørdag den 4. september har lokalafdelingen planer om at være repræsenteret ved arrangementer på Vallensbæk Stationstorv og i Glostrup Storcenter - konkret information følger i næste nyhedsbrev. Interesserede i at deltage som frivillige kan allerede nu tilkendegive evt. interesse - ring til lokalafdelingsformanden Normann Errebo på mobil 22 63 51 18 eller send en mail til normann.errebo@remove-this.ale.dk.

Lokalafdeling København har udfordret Rødovre afdeling til en blindsmagning for hold - 15. september afvikles blindsmagning for hold, idet lokalafdeling København har udfordret Rødovre lokalafdeling. Arrangementet afvikles hos Dansk Skovforening, Amalievej 20, 1875 Frederiksberg. Der skal udfyldes en tipskupon og således smages 13 forskellige øl. Tilmeldinger af både hold og enkeltpersoner til normann.errebo@remove-this.ale.dk

 

Højt sommer-skum!

Hjælp din Lokalafdeling ...

... med at opdatere informationer på hjemmesiden hér.

 Den indeholder bl.a. links til sider med INDKØBSSTEDER og med VÆRTSHUSE. Men disse sider trænger til en opdatering, og det håber vi at vore medlemmer vil hjælpe med.

 Arbejdet vil bestå i at tjekke om de nu nævnte steder mv. stadig findes og er aktive steder, evt. at smage på en øl eller to, og endelig at indmelde nye (eller gamle) steder, som ikke står på hjemmesiden, men som måske burde nævnes.

 Vil du hjælpe så kontakt lokalafdelingsformand normann.errebo@remove-this.ale.dk eller næstformand steen.christiansen@ale.dk.