Nyhedsbrev 2012 nr. 13
  1. Næste medlemsarrangement - juleølsmagning 22. november
  2. Og næste igen - julefrokost 15. december
  3. Lokalafdelingens årsmøde 23. oktober 2012
  4. Oversigt over lokalafdelingens arrangementer i 2013

1. Juleølsmagning 22. november 2012

Så er det endelig ved at være tid til årets juleølsmagning!

Det bliver endnu et prægtigt arrangement med lige dele danske og udenlandske juleøl. Det holdes torsdag d. 22. november kl. 20:00, ligesom sidste år i Nygårdsparkens selskabslokaler, Højkær 41B, 2605 Brøndby. Det er 552 meter fra Brøndbyøster station, og ruten er indtegnet på dette kort.

 

Prisen for deltagelsen er kun 75 kr., da vi formøbler noget af det overskud, vi uventet fik fra årsmødet.

Tilmelding til formanden Kim på kim.mueller@remove-this.ale.dk senest søndag den 18. november kl. 23.59. Du bedes overføre betaling til ølkontoen reg. 1551 kto. 10136520 samtidig med tilmelding.

Som NOGET NYT vil der under arrangementet kunne købes lodder til en lille øl-tombola med præmier af forskellig størrelse og værdi. Lodder kan købes for 10 kr. per styk - medbring derfor gerne lidt mønt.

Og husk også dit smageglas!

På bestyrelsens vegne

Katja Hjelgaard

 

2. Julefrokost 15. december på Brewpub

Årets sidste arrangement bliver en hyggelig julefrokost på ét af Københavns mest centrale mikrobryggerier, nemlig Brewpub, som ligger lige ved siden af Rådhuspladsen, i Vestergade 29, 1456 København K.

Vi mødes på Brewpub kl. 13.00 og starter med en hurtig rundvisning i det lille bryghus, hvorefter vi skal nyde en julefrokostanretning med kolde og lune retter. Drikkevarer til maden kan - for egen regning - udvælges blandt de 14 fadølshaner eller det righoldige flaskeudvalg fra danske mikrobryggerier.

Efter maden (vi skal være ude senest kl. 17.00) er der mulighed for at besøge ét eller flere af det indre Københavns mange kvalitetsvandhuller, f.eks. Lord Nelson, Apollo, Mikkeller Bar eller Fermentoren. Vi lader spontaniteten råde og aftaler måske nærmere under spisningen.

Deltagelse i arrangementet koster kr. 150 pr. person, som dækker rundvisning og mad på Brewpub. Bindende tilmelding foregår ved at indbetale beløbet med angivelse af teksten "Julefrokost" og medlemsnummer til ølkontoen, reg.nr. 1551 konto-nr. 10136520. Husk samtidig at sende en mail med samme oplysninger til kim.mueller@remove-this.ale.dk. Sidste tilmeldings- og betalingsfrist er onsdag den 29. november kl. 23.59.

NB: Der er plads til max. 30 deltagere, så pladserne tildeles efter først-til-mølle princippet.

Vi glæder os til at se så mange af jer som muligt.

På bestyrelsens vegne
Kim Danø

 

3. Lokalafdelingens årsmøde 23. oktober 2012

Årsmødet blev, ligesom årsmødet 2011, afviklet som et tredelt arrangement i Restaurant Siesta i Glostrup Shoppingcenter.

Del 1 var frivillig fælles spisning, hvor restauaranten serverede to flotte anretninger for kun 200 kr. - først en dejlig rejecocktail med friskbagt brød, og siden en stor tallerken med kalvekød med gorgonzola-sauce, kartoffel og grønt.

Del 2 var årsmødet, der foregik i god ro og orden. Formand Kim Müller blev genvalgt, ligesom Katja Hjelgaard, Kim Danø Kristensen og Steen Christiansen, mens Claus Hyldgaard havde valgt at udtræde. Nyvalgte til bestyrelsen blev Karsten Bredow Larsen og Sussie Hansen. Se referat fra årsmødet her.

 

 

Del 3 var en smagning af sorte øl (eller overordentlig mørke) øl. Formanden havde fundet forskelligt guf - se hvad på fotoet herover - og om nogle var der selvfølgelig delte meninger. Generelt er smagfulde og kraftige øl dog altid et hit, og det var det så sandelig også denne dejlige sorte aften.

 

4. Lokalafdelingens arrangementer i 2013

Ifølge referat fra årsmødet 2012 var formandens vision at udsende et "årshjul" med oplysning om hvornår lokalafdelingen holder hvilke arrangementer / smagninger.

Efter årsmødet har den nye bestyrelse holdt møde den 8. november, hvor der blev lagt mange planer. Nogle kræver dog bekræftelse fra en eller flere involverede parter, så "årshjulet" er ikke helt klar endnu, men det er stærkt på vej ...

Højt skum!