Nyhedsbrev 2012 nr. 14
  • 1. Referat fra juleølsmagningen 22. november
  • 2. Reminder om julefrokosten 15. december
  • 3. Lokalafdelingens aktivitetsplan for 2013

1. Referat fra juleølsmagningen 22. november

Årets næstsidste arrangement løb af stablen torsdag den 22. november, hvor vi holdt juleølsmagning i Brøndby. 29 forventningsfulde medlemmer var mødt op, og vi fik smagt på juleøl fra Danmark, Færøerne, Litauen, Frankrig og Østrig - ikke alle øl fra de nævnte lande, så havde vi nok ikke været færdige endnu, men et fint udvalg.

  

 

 

Katja fra bestyrelsen havde fundet nogle spændende øl, hvor vi kom vidt omkring i smagspaletten. Der var lidt for enhver smag. Vi smagte på Skovlysts Julebok, Skands Hvid Jul, Klosterbryggeriets Jul over Gudhjem og Hornbeers Julegris(k) fra Danmark, Føroya Bjørs julebryg, Svyturys Adler Bock fra Litauen, Jenlain fra Frankrig og Eggenbergers Samichlaus Helles fra Østrig.

 

 

Det fremgår ikke af stemningsbilledet her, men denne gang havde vi ekstraordinært lidt flere øl med end der var brug for til smagningen, så der var lidt vi kunne sælge af. Det vides endnu ikke om det er et tiltag vi skal gentage, men vi fik da i hvert fald udsolgt.

 

 

Kim K havde også arrangeret et lotteri, hvor der var gode og spændende (øl)præmier til de heldige vindere.

Det blev alt i alt en rigtig god smagning med højt JULEskum!

 

2. Reminder om julefrokosten 15. december

Din lokalafdelings sidste arrangement i år bliver julefrokosten på Brewpub.

Sidste tilmeldingsfrist er 29. november kl. 23.59, og der er i skrivende stund stadig 13 ledige pladser. Det bliver rigtig godt, så skynd dig at tilmelde dig, hvis du vil være med!

 

3. Lokalafdelingens aktivitetsplan for 2013

Under lokalafdelingens årsmøde oplyste jeg at vi ville offentliggøre en oversigt over alle næste års planlagte aktiviteter. Oversigten er nu færdig, og kan ses her.

Forhåbentligt kan den give jer alle sammen bedre mulighed for at planlægge i god tid. Jeg er dog nødt til at understrege, at oversigten er med forbehold for udefrakommende omstændigheder, der kan tvinge os til ændringer. Der er også et par aftaler der ikke helt er på plads endnu, så der er et par datoer der stadig står lidt åbne.

Højt skum!

Kim Müller

lokalafdelingsformand