Nyhedsbrev 2012 nr. 2

Kære ølentusiast i Rødovre lokalafdeling
 
Vores arrangement i denne måned er den efterhånden traditionelle smagning af de 10 finalister i afstemningen om årets ølnyhed. Jeg skal ikke trætte jer med detaljerne, men vores invitation kom noget sent ud på grund af en uheldig kombination af tekniske og menneskelige fejl. Det tager jeg ansvaret for, og jeg beklager. Jeg håber på at vi alligevel kan vise de andre lokalafdelinger under Region København, at Rødovre altid er den afdeling der har de mest entusiastiske medlemmer, som møder op i stort tal.
 
Smagningen foregår som anført i medlemsmail af 12. februar 2012 hos Bishops Arms i København, og denne gang er spisning en obligatorisk del af arrangementet. Det hænger sammen med at stedet simpelthen holder lukket, kun for vores skyld, og vi har derfor lovet dem at vi alle spiser der først.

Husk at afgive din stemme på årets to ølnyheder senest 29. februar her.

 
Allerede nu kan jeg også løfte sløret for vores næste arrangement - det holdes den 27. marts og bliver en smagning af mærkelige øl! Det er tanken at det skal foregå i Vanløse, men jeg kan endnu ikke garantere for stedet, så hold øje med indbydelsen, som vil komme i ordentlig tid denne gang.
 
I øvrigt kan jeg oplyse at Kokkens Vinhus, Hovedgaden 102, 2600 Glostrup, den 1., 2. og 3. marts fejrer at butikken har ligget der i to år. Den 1. marts er der besøg fra Skands, som uddeler smagsprøver og fortæller om bryggeriet. Den 2. marts er der ølsmagning fra You never walk alone. Butikken har (endnu) ikke en officiel politik om rabat til DØE, men jeg spurgte pænt i dag, og fik 10% mod forevisning af medlemskort.
 
Højt skum!
 
Kim Müller

lokalafdelingsformand