Nyhedsbrev 2012 nr. 3

Læs her om:

1 - næste arrangement: mærkelig-øl smagning 26. marts 2012

2 - seneste arrangement: regional finale-øl smagning 25. februar

3 - Ølfestival 2012 - vil du gøre en indsats som frivillig hjælper?

 

1 - Mærkelig-øl smagning

Så er det tid til et nyt arrangement i din lokalafdeling, denne gang med temaet mærkelige øl. Bag denne overskrift gemmer sig en smagning af 8 øl, som kan have mærkelige ingredienser, mærkelige navne, mærkelig smag - ja, alt der bare er anderledes end det vi drikker til hverdag.

Stedet er Kulturstation Vanløse, Frode Jakobsens Plads 4 (mellem Vanløse S-station og Føtex) i Kultursalen mandag den 26. marts kl. 19.

Der vil ikke være spisning før arrangementet - husk til gengæld smageglas.

Jamen hvad koster det? Kun 120 kr. for denne mærkelige oplevelse.

Jamen hvordan kommer jeg med? Send en mail til næstformand Steen steen.christiansen@remove-this.ale.dk senest onsdag den 21. marts, som også er frist for betaling til reg-nr. 1551 konto-nr. 10136520, husk at angive navn og medlemsnr.

 

2 - finale-smagning 25. februar 2012

Årets danske ølnyheder 2011 (en stk. over og en stk. under 6 % ABV) var helt sikkert blandt de 10 øl, som 70 glade ølentusiaster fik fornøjelsen af at sætte tænderne i lørdag den 25. februar på Bishops Arms i København.

Det var et regionsarrangement, ledet af Lokalafdeling Københavns formand Lars. Se fotos og læs hans betragtninger om dagen samt resultatet af en uformel afstemning om de 10 finale-øl her.

 

3 - Ølfestival 2012 - vil du være frivillig hjælper

Et besøg på ølfestivalen giver mange gode smagsoplevelser. At deltage som frivillig giver også mange gode relationer, og kan kun varmt anbefales - læs mere om hvad det indebærer at være frivillig hjælper her.

Højt skum!

Steen Christiansen

næstformand i lokalafdeling Rødovre