Nyhedsbrev 2012 nr. 6

Kære ølentusiaster i Rødovre lokalafdeling


Efter en vel overstået Ølfestival 2012 kan vi nu se frem til næste arrangement i Rødovre afdelings regi, og det har sjovt nok også noget med øl at gøre.

Vi vil besøge Amager Bryghus lørdag den 2. juni kl. 14. Vi mødes ved bryghuset, som har adresse på Fuglebækvej 2c, 2770 Kastrup. Mødested er dog på den anden side af bygningen, foran bryghusets indgang på Egensevej i Kastrup. Se hvor det er på dette kort.

Transport til og fra bryghuset er for egen regning. Du kan fx tage Øresundstoget til Tårnby station, og gå derfra, det tager omkring 10 minutter. Du kan også tage bus 36 videre fra Tårnby station til Egensevej.

Det forventes at besøget kan gennemføres på ca. 2 timer. Efter rundturen vil der være mulighed for at handle til rimelige priser. Vi får den store rundtur på bryggeriet med 4 smagsprøver undervejs, og Morten har lovet mig at der er rigeligt af dem.

Det vil koste 200 kr. pr. person, som skal overføres til vores ølkonto reg.nr. 1551 konto-nr. 10136520.

Der er kun plads til 30, så tilmelding er efter først-til-mølle princippet.

Sidste frist for tilmelding til arrangement er mandag den 28. maj kl. 23.59, pr. mail til kim.mueller@remove-this.ale.dk.

Bemærk, besøget gennemføres kun ved minimum 10 deltagere.

Højt skum!

Kim Müller

PS: flere medlemmer har efterspurgt det traditionsrige årlige (i 3 år) arrangement, hvor vi mødes en lørdag og laver mad med øl i et skolekøkken.

Bestyrelsen ville gerne gentage successen, men må desværre erkende at naturen er os overlegen - det har ikke været muligt at finde et skolekøkken, der ikke stadig er under renovering efter sidste sommers skybrud.

Bestyrelsen håber at situationen er anderledes i 2013, så vi atter kan mødes et sted og nyde fantastisk lækker øl-mad.