Nyhedsbrev 2012 nr. 8
  1. Lokalafdeling Rødovres næste medlemsarrangement
  2. Annonce i forbindelse med Øllets dag

1. "Tour de Vestegnen" 2012

Årets traditionsrige hyggecykeltur i vores grønne lokalområde foregår lørdag den 18. august.

Vi mødes på P-pladsen ved Hvidovre S-station kl. 13.00, hvorfra turen går langs grønne områder - i alt ca. 20 km - og undervejs vil der med jævne mellemrum være indlagt pitstop, hvor man kan få skyllet halsen. Turen slutter i bestyrelsesmedlem Kim Danø Kristensens have på Ny Mæglergårds Allé 40, 2660 Brøndby Strand, hvortil vi ankommer ca. kl. 17.00.

Når grillen er klar vil der være selvbetjening ved både kød- og naturbuffet'en, og undervejs vil der være en enkelt overraskelse - mon ikke det bli'r noget med øl?

Prisen for alt dette er kun 100 kr., og inkluderer smageøl på cykelturen samt aftensmad.

Du skal huske at medbringe smageglas og øl til maden til eget forbrug. Øllet bliver transporteret i bil til Brøndby Strand (og om muligt kølet ned), så du ikke behøver at cykle rundt med madøllet. Der bliver forhåbentlig mulighed for at smage på de andres øl, så der kan blive en hyggeølsmagning ud af det også.

Hvis du af den ene eller anden årsag ikke har mulighed for at cykle med, kan du alligevel godt deltage i spisningen. Du skal blot møde op på Ny Mæglergårds Allé 40 senest kl. 17.00. Hvis du kommer tidligere bliver du aktiveret som medhjælp til madlavningen.

Bindende tilmelding sker ved indbetaling af 100 kr. pr. person til afdelingens ølkonto reg-nr. 1551 konto-nr. 10136520 senest onsdag den 8. august. Husk at tilføje medlemsnummer og/eller initialer ved indbetalingen.

Vi glæder os til at se rigtig mange motionshungrende og tørstige ølvenner!

NB: Husk cykelhjelmen!

 

2. Annonce i forbindelse med Øllets dag

Den 1. september 2012 er det Øllets Dag, og Lokalafdeling Rødovre har i år aftaler med Getränkeland i Rebæk Søpark Butikcenter (ved Rødovre S-station) i Hvidovre og SuperBrugsen i Vallensbæk Strand. Vi vil rigtig gerne have de to steder bemandet hele dagen med start kl. 10 begge steder, og har derfor brug for nogle frivillige.

Har du lyst til at bruge et par timer på at skænke smagsprøver til de forbipasserende, og få en snak om foreningens arbejde? I så fald så send en mail til kim.mueller@remove-this.ale.dk med angivelse af hvor du gerne vil stå og hvor længe, så vil jeg sammensætte hold til hver butik til dagen. Herefter vil alle, der har meldt sig som frivillige, få nærmere information om indholdet af dagen.

Højt skum!

Kim Müller