Nyhedsbrev 2013 nr. 10

Læs her om:

  • 1) julefrokost på Brewpub 14. december
  • 2) lokalafdelingens første bestyrelsesmøde efter årsmødet
  • 3) lokalafdelingens arrangementer den kommende tid
  • .

1) julefrokost på Brewpub lørdag den 14. december

 

Så er tiden snart inde for årets sidste arrangement i lokalafdelingen. Lørdag den 14. december mødes vi til en fornøjelig dag med masser af god mad og øl.

Vi mødes senest kl. 13.00 på Brewpub, Vestergade 18 i København. Her vil ejer og brygger Jens indlede festiviteterne med en rundvisning på mikrobryggeriet, hvor han også vil traktere os med et par smagsprøver på noget af det herlige hjemmebryg.

Omkring kl. 14.00 bliver der serveret en julefrokostplatte med alskens lækkerier. Hertil kan nydes drikkelse fra de mange haner med hjemme- og gæstebryg (for egen regning). Til gengæld spænder udvalget vidt fra hvedeøl over belgisk inspireret dubbel til herlig, mørk og krydret juleporter.

Vi skal forlade bordet senest kl. 17.00 for at gøre plads for aften-rykindet. Herefter er der mulighed for at drage på øl-eventyr i det righoldige humlelandskab i hovedstaden. I skrivende stund er der lagt følere ud ad flere ruter, så mon ikke vi finder et godt vandhul – eller flere?

Prisen for rundvisning, smagsprøver og juleplatte er beskedne kr. 150,- som skal indbetales på foreningens konto, reg.nr. 1551 og konto-nr. 10136520. Send samtidig en mail til kim.mueller@ale.dk med angivelse af navn og medlemsnummer.

Sidste tilmeldingsfrist er onsdag den 4. december, og der er kun plads til 25 personer, så kom hurtigt ud af starthullerne og tilmeld dig årets hyggeligste julefrokost!

NB: Du skal IKKE medbringe smageglas...

 

2) lokalafdelingens konstituerende møde

Den 21. oktober holdt Rødovre lokalafdeling årsmøde, hvor Kim M blev genvalgt som formand, og den 14. november holdt lokalafdelingen det første bestyrelsesmøde efter årsmødet. Et af punkterne på dagsordenen var valg af lokalafdelingsnæstformand, og Steen Christiansen var villig til genvalg. Ingen andre ønskede at tage over, så Steen blev genvalgt. Det samme gjaldt posten som lokalafdelingens webredaktør, hvor Steen også genvalgtes. Et andet dagsordenspunkt var en plan for lokalafdelingens aktiviteter det kommende år. Den fuldstændige plan vil blive udsendt med lokalafdelingens næste nyhedsbrev, men i dette nyhedsbrevs næste punkt følger en forsmag på, hvad der venter forude.

 

3) lokalafdelingens arrangementer den kommende tid

Lokalafdelingen har planer om disse medlemsmøder i begyndelsen af 2014:

13. januar tema Trappist-øl

6. februar besøg på Amager Bryghus

? februar årets ølnyhed(er) 2013 finalesmagning (arrangør Region København)

1. marts skålekøkken - mad med øl i skolekøkkenet

Vi håber at de vil tiltrække mange af jer medlemmer, så vel mødt og ...

HØJT SKUM!

Steen Christiansen