Nyhedsbrev 2013 nr. 5

 

Kære ølentusiast i Rødovre

Vores seneste arrangement var et besøg hos Getränkeland, der sidste år fik den regionale Ølpris i København. Butikken i Hvidovre er den første danske afdeling af en meget stor tysk kæde af butikker, der har specialiseret sig i drikkevarer, primært øl.

Vi fik et rigtig godt foredrag om tysk ølhistorie, leveret af Poul Erik Jensen fra lokalafdelingen i Næstved, og vi fik selvfølgelig smagsprøver undervejs. Det blev til 10 forskellige smagsprøver i kategorierne pilsner, kloster, bock, schwartzbier og dobbeltbock. Vi havde en god aften, og jeg er overbevist om at de fleste, ligesom jeg, fik udvidet deres smagsmæssige horisont. Til højre ses nogle fotos fra smagningen.

 

Vores næste arrangement er smagning af sommerøl. Mandag den 17. juni mødes vi et nyt sted i Hvidovre. Denne gang er det i den sydlige del i Frihedens butikscenter på Café E med indgang fra Strandmarksvej. Det er tæt på Frihedens Station og bus 132. 

Vi starter kl. 19, og vi har aftalt med le chef, at der serveres stegt flæsk med persillesovs fra buffet. Den første øl i smagningen er en dejlig belgier, som café E har på hane, og den serveres til maden.

Kl. ca. 20 går vi i gang med den egentlige smagning, og du skal huske at medbringe dit smageglas. Sussie står for smagningen.

Bemærk venligst, af hensyn til at vi skal have økonomien til at hænge sammen bliver vi nødt til at forbeholde os ret til at aflyse, hvis der kommer mindre end 12 deltagere. Det er også således, at der kun er plads til 30 personer i lokalerne, så det er kun de første 30 tilmeldte der kan få en plads.

Prisen for hele arrangementet er 310 kr. Kommer du kun til smagningen, er prisen 140 kr.

Tilmelding til kim.mueller@ale.dk senest 10. juni 2013 kl. 23.59. Du bedes samtidig indbetale til vores konto med reg.nr. 1551 kontonr. 10136520.

Højt skum!

Kim Müller

Lokalafdelingsformand

 

.