Nyhedsbrev 2013 nr. 7

Læs her om:

  • 1) øl- og grill-arrangement 31. august
  • 2) Øllets Dag 7. september
  • 3) arrangementsoversigt resten af 2013 - igen
  • 4) et par annoncer

1) øl- og grill-arrangement 31. august 2013

Lørdag den 31. august kl. 17.00 starter årets ølgrill-arrangement, som igen i år holdes hos lokalafdelingsnæstformand Kim Danø, Ny Mæglergårds Allé 40, 2660 Brøndby Strand.

Når grillen er klar vil der blive disket op med alskens lækkerier fra hav og mark – naturligvis tilberedt med herligt øl, som passer til de forskellige retter. Man kan også gå om bord i naturbuffet'en, og undervejs vil der sikkert være en enkelt overraskelse - mon ikke det bli'r noget med øl? Menuen kendes ikke helt i skrivende stund og afhænger af deltagerantallet, men der er absolut ingen grund til at spise hjemmefra – bare spørg sidste års deltagere!

Prisen for alt dette er kun 100 kr. – se nederst vedr. tilmelding. 

Du skal huske at medbringe smageglas og lidt spændende øl til maden til eget forbrug. Der bliver forhåbentlig mulighed for at smage på de andres øl undervejs, så der kan blive en hyggeølsmagning ud af det også. 

Medbring gerne en trøje eller andet udendørs-tøj. Hvis vejret tillader det, spiser vi udendørs på terrassen, og hvis du kommer tidligere end kl. 17 bliver du aktiveret som medhjælp til madlavningen. 

Bindende tilmelding sker ved indbetaling af 100 kr. pr. person til afdelingens ølkonto reg-nr. 1551 konto-nr. 10136520 senest søndag den 25. august. Husk at tilføje medlemsnummer og/eller initialer ved indbetalingen.

 

2) Øllets Dag den 7. september 2013

Den første lørdag i september, det vil i år sige den 7., er det Øllets Dag, hvor de fleste af landets lokalafdelinger medvirker til at udbrede budskabet om at øl ER godt ved at udskænke smagsprøver, og samtidig fortælle lidt om fordelene ved at være medlem af vores velsmagende forening. 

Det gælder også din lokalafdeling, som vil være at finde tre steder: 

- i 2605 Brøndbyøster hos Kvickly, Nygårds Plads 29, kl. 12-15

- i 2650 Hvidovre hos Kvickly, Hvidovrevej 178, hvad tid er p.t. uafklaret, når aftalt vil det fremgå af Arrangementskalenderen

- i 2665 Vallensbæk hos SuperBrugsen, Vallensbæk Stationstorv 80, kl. 10-14

Din lokalafdeling har brug for nogle flittige hænder, og håber at du har tid og lyst til at hjælpe - tilmeld dig til lokalafdelingsformand Kim Müller ved at ringe på 22 90 95 78 eller send en mail til kim.mueller@remove-this.ale.dk senest 4. september.

 

3) arrangementsoversigt resten af 2013 - igen

Lokalafdelingen har erfaret at nogle medlemmer ikke kan åbne oversigten i word-format, som blev udsendt med nyhedsbrev nr. 6. Derfor følger samme oversigt, men nu i pdf-format, her.

 

4) et par annoncer

24. august holdes for tredje år i træk Køge Øldag, som ifølge arrangørerne er vokset til at være Danmarks næststørste ølfestival.

Information om arrangementet finder du på hjemmesiden www.koegeoeldag.dk - klik bl.a. på fanen Udstillere for at se de mange interessante  bryggerier, som deltager i år. Og blandt de frivillige hjælpere vil du måske også støde på nogle medlemmer fra din lokalafdelings bestyrelse.

30. og 31. august har Frederiksberg lokalafdeling en stand på Copenhagen Cooking, som nævnt på deres Arrangementsside, men mangler frivillige til at bemande den. Har du lyst til at bistå, så kontakt lokalafdelingsformand Erik Larsen enten pr. mail eller telefon.  

Højt skum!