Nyhedsbrev 2013 nr. 8

Kære ølentusiast i Rødovre 

Du inviteres hermed til lokalafdelingens årsmøde. Det holdes som tidligere år på restaurant Siesta i Glostrup Shoppingcenter, og det foregår mandag den 21. oktober. Arrangementet er i tre tempi:

 

Kl. 18.30 – middag med to lækre retter: røget laks med citron og kaviar, og oksemørbrad med marsala, kartofler og garniture.

Kl. 19.30 – årsmøde med følgende dagsorden ifølge vedtægterne:

1.     Valg af dirigent

2.     Bestyrelsens beretning

3.     Valg af lokalafdelingsformand

4.     Valg af bestyrelsesmedlemmer

5.     Eventuelt

Kl. 20.00 – ølsmagning med temaet ”Zoologisk Have”, hvor vi får et udvalg af forskellige øltyper, som alle har noget med dyr at gøre. Kim Danø har været i det kreative hjørne og fundet både kendte og ukendte eksempler på lyse og mørke drikke, hvor dyr har bidraget til enten smag eller bryggeriets/øllets navn. Opdag selv hvor mange andre muligheder der findes udover Giraf og Elefant. Husk at medbringe dit eget smageglas.

Tilmelding skal ske på mail til kim.mueller@ale.dk senest onsdag den 16. oktober kl. 22.00. Ved tilmelding bedes du oplyse dit navn og medlemsnummer samt en af følgende tre muligheder for deltagelse:

A) ønsker at deltage i årsmødet (deltagelse koster ikke noget).

B) ønsker at deltage i årsmødet og smagning (smagning koster 100 kr.)

C) ønsker at deltage i middag, årsmøde og smagning (koster i alt 250 kr.) 

Samtidig med tilmelding bedes du indbetale eller overføre det relevante beløb til vores konto i Danske Bank med reg-nr. 1551 og konto-nr. 10136520.

Vel mødt og højt skum!

Kim Müller

Lokalafdelingsformand