Nyhedsbrev 2014 nr. 4

Læs her om:

  1. En meget sørgelig nyhed
  2. Ny lokalafdelingsformand
  3. Næste lokalafdelingsarrangement - ny dato
  4. Reminder om Ølfestivalen

1. En meget sørgelig nyhed

Det er med stor sorg vi må meddele, at Kim Müller, Lokalafdeling Rødovres formand siden årsmødet 2011, pludselig er død den 20. april 2014, i en alder af kun 49 år. 

Kim Müller en stille sommeraften i 2013

Ved siden af et hektisk arbejdsliv delte Kim sin fritid mellem golf, billard og sit store arbejde som lokalformand. Kim havde i mange år også stor interesse for ølbrygning, især af danske ales, og han var meget hjælpsom og havde rigtig mange gode ideer til forskellige arrangementer i vores lokalafdeling. Han gik altid forrest når ting skulle planlægges og organiseres.

Vi vil savne Kim og hans gode energi i vores lokalbestyrelse, og vores tanker går til hans familie og pårørende.

Æret være Kims minde!

 

2. Ny lokalafdelingsformand

Nyheden om Kim Müllers død nåede lokalafdelingens bestyrelse dagen efter hans bisættelse 26. april, og bestyrelsen besluttede at holde møde med det primære formål at konstituere en ny lokalafdelingsformand, så bestyrelsen atter kunne blive operationel, så hurtigt som muligt.

Bestyrelsesmødet blev holdt 2. maj 2014, hvor Kim Danø Kristensen indtrådte på posten som ny lokalafdelingsformand for DØE Rødovre. 

 

3. Næste medlemsarrangement - ny dato

Kim Danø lægger have til det næste arrangement "I røg og damp", som er planlagt til den 14. juni, men da flere fra bestyrelsen ikke kan deltage denne dato, flyttes arrangementet til lørdag den 28. juni, hvor det starter kl. 17. 

Invitation med info om arrangementet følger i næste nyhedsbrev.

 

4. Reminder om Ølfestivalen

Skulle nogen have glemt det, måske pga. "Ølzheimer", så erindres om at årets Ølfestival holdes i dagene 22.-24. maj, i TAP1 (for sidste gang, så vidt vides).

Læs om festivalen på denne hovedside, som indeholder links til en masse undersider med mere info. 

Den 23. maj kl. 16 under festivalen kåres Årets danske Bryggeri 2013. Klik på linket for at læse om kåringen og hvilke bryggerier, der kan stemmes på.

Det er også på denne side alle foreningens medlemmer kan logge ind og deltage i afstemningen, som løber frem til 15. maj 2014 kl. 23:59.

Må det bedste bryggeri vinde!