Nyhedsbrev 2014 nr. 5

Læs her om:

  1. "I røg og damp" lørdag den 28. juni 
  2. Referat fra Skålekøkkenet lørdag 26. april
  3. Kort om Tour de Biére 2014

1. "I Røg Og Damp" lørdag den 28. juni 2014

Som nævnt i forrige nyhedsbrev er juni-arrangementet flyttet fra lørdag den 14. juni til lørdag den 28. juni.

Vi skal besøge mig, lokalafdelingens nye formand, og hvis du ikke er helt røg-forskrækket, vil du uden tvivl få en munter aften. (Man må oven i købet gerne ryge udenfor!)

Vi, min skønne hustru Susanne og jeg, har forberedt et sandt orgie i røgens tegn. Maden er selvfølgelig hjemmerøget/–grillet, og øllet der serveres passer naturligvis til de forskellige retter. Fælles for øllet er, at det i én eller anden udstrækning er brygget med røgmalt for at give det et krydret præg.

Fra menuen kan nævnes muslinger, kinarejer og hjorte-/lammekød – alt sammen hjemmerøget. Ifølge planen består desserten bl.a. af hjemmerøget is (dog IKKE efter brdr. Prices opskrift på røget silde-is).

Lyder det sært? Ja da, men vi skal nok sørge for at beherske os, så alle kan være med. Til skeptikerne kan nævnes at der også er ikke-røgøl imellem, og vi lover at vi ikke røger salaten!

Prisen for alt dette (og mere til) er kun kr. 200,- pr. person, der skal overføres til ølkontoen reg-nr. 1551 konto-nr. 10136520. Husk samtidig at sende en mail til kim.danoe@ale.dk med angivelse af navn og medlemsnummer.

Bindende tilmelding og betaling skal ske senest 19. juni kl. 23.59. Der er af praktiske hensyn kun plads til 25 personer, så vent ikke for længe med at tilmelde dig.

 

NB: Husk påklædning til udendørs brug – den danske sommer kan jo være lidt lunefuld, og vi skal være udendørs hvis vejret tillader det.

Hvornår? Lørdag den 28. juni kl. 17.00. Kommer du tidligere, bliver du sat i gang med at hjælpe til…

Hvor? Ny Mæglergårds Allé 40, 2660 Brøndby Strand

Hva’ skal jeg huske?  Sommer-aftentøj til udendørs brug – og evt. et par gode flasker til supplerende brug.

Højt røg-skum!

Kim Danø

lokalafdelingsformand

 

2. tilbageblik på skålekøkkendagen 26. april 2013

Her finder du et art referat fra arrangementet, forfattet af en deltager i mange af lokalafdelingens arrangementer, Viggo.

 

De fleste fotos, som er i referatet, finder du i større og klikbar udgave til højre i nyhedsbrevet. 

 

Beklager de tekstløse mellemrum i denne del af nyhedsbrevet - årsagen kendes ikke. 

3. Tour de Biére 2014

Som det fremgår af s. 73 i den nyeste version af Ølentusiasten (nr. 79) så går Tourstarten i år fra Rådhuspladsen i København lørdag den 28. juni kl. 12:30.

Bestyrelsen har erfaret, at der blandt de 32 ryttere er flere deltagere fra Lokalafdeling Rødovre, som sikkert vil sætte pris på, at så mange som muligt møder op og får dem sendt godt afsted.

Rytterne passerer også lokalafdelingens område samme dato - men det kan du læse mere om i næste nyhedsbrev!

Fotos fra skole-/skålekøkkenet

Herunder nogle fotos fra skolekøkkendagen

den 26. april:

Nogle af de gode råvarer ...
Der arbejdes ihærdigt mod målet ...
Viggo (til højre) og Bock'en ...
Desserten er nær ...
Til slut hyldes arrangørerne ...

Lokalafdelingens aktiviteter 2014

Her finder du lokalafdelingens foreløbige årsplan - se dog altid lige efter i arrangementskalenderen, før du tilmelder dig et arrangement, om der er sket ændringer i dato, tid, sted eller andet.