Nyhedsbrev 2016 nr. 9

Udgivet 15. december - læs her om:

  1. Ølrejsen til Bamberg onsdag den 18. januar 2017
  2. Nyt fra bestyrelsesmødet den 21. november
  3. Aktiviteter i og omkring din lokalafdeling

1. Ølrejsen til Bamberg – onsdag den 18. januar 2017

I sommeren 2016 arrangerede og gennemførte vores medlemmer Birte og Preben Bensen en tur til Øl-mekka’et Bamberg. De var så forudseende at tage derned i en stationcar så der var plads til at bringe øl med hjem!

Onsdag den 18. januar fra kl. 18:00 vil de i Spejderhytten, Hvidovre Strandvej 13, Hvidovre vise billeder, fortælle om turen og skænke smagsprøver på 9 forskellige hjembragte øl – de vil gerne tage væddemål på, at der ikke vil være nogen deltagere, der har smagt alle 9 øl på forhånd! Det er vel unødvendigt at sige, at der vil forekomme røgøl?

Vi starter med lidt sandwich og madøl så de tyske øl ikke skal hældes i tomme maver. Alt dette kan du få for kun 100,- kr.

Trods transport i stationcar var der grænse for mængden, så vi bliver nødt til at sætte en begrænsning på 30 deltagere efter ”først-til-mølle”. Du skal som vanligt sende en mail til lokalafdeling.roedovre@ale.dk og overføre deltagerbetalingen til afdelingens ølkonto: reg.nr. 1551 kontonr. 10136520 - husk begge steder at oplyse medlemsnummer og navn eller initialer.

Da vi ved at der er lidt langt til offentlig transport fra spejderhytten har vi nu premiere på en service, som bestyrelsen kan beslutte at udbyde til arrangementer på steder med langt til transport. Servicen går ud på, at hvis et medlem kan overbevise formanden om behov, så kan man blive hentet ved nærmeste S-tog / stoppested før arrangementet og få betalt en taxa til samme sted efter arrangementet.

2. Nyt fra bestyrelsesmødet den 21. november

Ud over at beslutte den nye transportservice forsøgte vi at få lagt en god arrangementsplan, der for første halvårs vedkommende allerede er lagt her på ale.dk. Der er meget kort tid mellem vores eget februar arrangement og det fælles vi har i regionen. Da vi havde bestyrelsesmøde var det fælles arrangement fastsat til den 25. februar, men står nu i kalenderen til den 18., så det er sandsynligt, vi flytter vores eget arrangement til ugen forinden.

2. halvår ser i overskriftsform således ud:

19. august satser vi på bustur i det sjællandske

26. august mødes man måske til Køge Øldag

2. september er det Øllets dag

9. oktober holder vi årsmøde

16. november byder vi på juleølsmagning og 

9. december er der julefrokost – måske det igen bliver Brewpub?

3. Aktivitet i og omkring din lokalafdeling

Som nævnt ovenfor er Ølrejsen til Bamberg vores næste arrangement og øvrige er nævnt under arrangementer her på hjemmesiden. Der vil komme nyhedsbrev når vi åbner for tilmelding til arrangementer.

- - - - - -

Hvor der foregår hvad og hvornår i de andre lokalafdelinger i Region København kan du se i regionens  Arrangement-kalender

 

 

 

Enkelte udvalgte fotos fra

Julefrokost

Se flere på lokalafdelingens facebook-side. Den kan ses selvom du ikke selv bruger facebook. Klik blot på DØE billedet lige herover.

De første er ankommet til opvarmning i kælderen ...

... rundvisningen er startet ...

... 4 smagsprøver linet up ...

... der bydes velkommen ...

... menuen er serveret og præsenteres.