Nyhedsbrev 2017 nr. 10

Udgivet 10. november - læs her om:

  1. Julefrokost lørdag den 9. december
  2. Aktiviteter i og omkring din lokalafdeling

1. Julefrokost og rundvisning på Brewpub - 9. december

Juletid er tid for traditioner. Sådan er det også i Rødovre lokalafdeling af Danske Ølentusiaster. Derfor har vi igen kontaktet Jens for at aftale rammerne for den årlige julefrokost.

De sidste mange år har vi holdt julefrokosten den 2. lørdag i december - og det er det også i år, nemlig den 9. Vi starter med rundvisning kl. 13, men kom gerne før og drik en øl sammen med andre, der er kommet i god tid - Brewpub åbner kl. 12.

Prisen i år er dog ikke som den plejer. Den har ligget fast i 5 år, så nu regulerer vi den til 200 kr. men putter til gengæld den første øl ind - derefter er drikkevarer på egen regning.

Kl. 17 skal bordene bruges til andre, så vi må ud i byen og lede efter et andet. Vi har tidligere bevæget os mod Taphouse og det kunne også være målet i år. Men her fornyer vi os også ved at have bestilt plads på Skaal på Kultorvet.

Der er plads til 25-30 personer, og tilmelding er som sædvanligt efter ”først til mølle”-princippet (og senest 26.11 23:59), så skynd dig at sætte X i kalenderen og meld dig til. Du skal som vanligt sende en mail til lokalafdeling.roedovre@remove-this.ale.dk og overføre deltagerbetalingen til afdelingens ølkonto: reg.nr. 1551 kontonr. 10136520 - husk begge steder at oplyse medlemsnummer og navn eller initialer.

Højt JuleSkum! 

Bestyrelsen

PS Der skal ikke medbringes smageglas til dette arrangement

2. Aktivitet i og omkring din lokalafdeling

Herunder kan du normalt se en oversigt over de arrangementer, som bestyrelsen har planlagt for resten af 2017, men der er ikke flere. Der er bestyrelsesmøde 21. november og derefter vil der komme nyhedsbrev med lidt kalender.

Der vil komme nyhedsbrev når vi åbner for tilmelding til arrangementer.

Husk at medbringe smageglas til arrangementer!

- - - - - -

Hvor der foregår hvad og hvornår i de andre lokalafdelinger i Region København kan du se i regionens  Arrangement-kalender

 

 

 

Enkelt udvalgt fotos fra

Julefrokost 2016

Se andre på lokalafdelingens facebook-side. Den kan ses selvom du ikke selv bruger facebook. Klik blot på DØE billedet lige herover.

Hyggelig stemning