Nyhedsbrev 2017 nr. 5

Udgivet 21. juni - læs her om:

  1. Tour de Bière kommer til byen fredag den 30. juni
  2. Seneste arrangement – Mæthed i sommervarmen
  3. Aktiviteter i og omkring din lokalafdeling

1. Tour de Bière kommer til byen

I næste uge bliver vores lokalområde base for en del af årets Tour de Bière-etaper. Danmarks rundeste og hyggeligste cykelhold skal overnatte på Brøndby Idrætsefterskole, hvorfra de cykler 3 etaper af ruten på i alt 650 km.

Derfor vil vi lave en velkomstkomité med tilhørende ”slutdoping” i form af noget godt øl, når de 35 deltagere vender tilbage til deres base fredag den 30. juni omkring kl. 18.00 efter at have tilbagelagt 99 km på etapen i Storkøbenhavn. Vi har flere deltagere fra lokalafdelingen på årets hold, så mød op på Brøndby Idrætsefterskole, Brøndbyvester Boulevard 6, 2605 (150 m fra Brøndby Rådhus) fredag den 30. juni senest kl. 17.45, så vi kan gøre klar til en festlig velkomst. Vi er formentlig færdige omkring kl. 18.30 (rytterne skal jo også have aftensmad), så det bliver ikke en helaftensforestilling.

Dagens event er gratis, men af hensyn til indkøb af lidt ”venteøl” til velkomstkomitéen må du meget gerne sende en mail til lokalafdeling.roedovre@ale.dk og fortælle hvis du dukker op.

Se mere om årets Tour de Biére på dette link: http://tour.ale.dk/

Højt Skum!
Kim Danø
Lokalformand

2. Mæthed i sommervarmen

Lørdag den 17. juni kl. 17 mødtes 17 sultne og tørstige lokale medlemmer til årets sommertradition: Grill i formandens have.

Et effektivt hjælperhold fik hurtigt sat rammerne for aftenens hygge, og der blev snittet og anrettet i lyntempo inden resten af deltagerne dukkede op ved 17-tiden. Herefter blev der hygget og smagt på formandens hjemmebryggede version af Brewdogs Punk IPA.

Allerede to dage før startede forberedelserne med ølmarinering af en velvoksen lammekølle på 3,5 kg, som lørdag middag blev sat over på den svagt opvarmede grill. Her fik den lov til at ligge og hygge sig i 6 timer, mens der blev marineret og grillet kanin, portobellosvampe med rygeost, barbecue-majs og grillede bacon/ostepølser. Tilbehøret var bl.a. kartoffelsalat, coleslaw og tomatsalat. Undervejs i hovedretterne blev fadølsanlægget overtaget af Tonni, som havde brygget en forrygende belgisk dark ale, som var eminent til både lam og kanin.

Desserten blev indtaget indendørs – grillede og Pastis-flamberede bananer serveret sammen med destilleret juleøl af egen avl. I løbet af dagen blev der også flittigt båret øl ud i haven fra værtsparrets ølskur, som også blev besigtiget af adskillige gæster.

Tak til dem, der kom og bar – og til dem, der bare kom. Vi gør det nok igen næste år!

3. Aktivitet i og omkring din lokalafdeling

Herunder kan du se en oversigt over de arrangementer, som bestyrelsen har planlagt for resten af 2017:

19. august Bustur til Det Lille Bryggeri (med bonusbesøg på endnu et bryggeri)
26. august Køge Øldag
2. september Øllets dag. Vi deltager ved SuperBrugsen i Vallensbæk – og forhåbentlig hos Det Gamle Hundebad i Rødovre
9. oktober Årsmøde – stedet er endnu ikke helt på plads
16. november Juleølsmagning på Marinegården
9. december Julefrokost på Brewpub

Der vil komme nyhedsbrev når vi åbner for tilmelding til arrangementer.

Husk at medbringe smageglas til arrangementer!

- - - - - -

Hvor der foregår hvad og hvornår i de andre lokalafdelinger i Region København kan du se i regionens  Arrangement-kalender

 

 

 

Enkelte udvalgte fotos fra

Grill i formandens have

Se flere på lokalafdelingens facebook-side. Den kan ses selvom du ikke selv bruger facebook. Klik blot på DØE billedet lige herover.

Vejret var med os ...

... der skænkes ...

... formanden fortæller om kommende arrangementer.