Nyhedsbrev 2017 nr. 8

Udgivet 26. september - læs her om:

 1. Årsmøde i din lokalafdeling mandag den 9. oktober
 2. Seneste arrangement - Øllets Dag lørdag den 2. september
 3. Aktiviteter i og omkring din lokalafdeling

1. Indkaldelse til årsmøde 9. oktober

Årsmødet holdes i World Cup Hallen (= Rødovre Bowlinghal) i kælderetagen, Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre fra kl. 19:00 til ca. kl. 20:00 med dagsorden ifølge vedtægternes § 14 stk. 5:

 

 1. Valg af dirigent
 2. Beretning om lokalafdelingen
 3. Aflæggelse af regnskab
 4. Valg af lokalafdelingsformand
 5. Valg af afdelingskasserer
 6. Valg af afdelingsnæstformand
 7. Beslutning om antal menige bestyrelsesmedlemmer og evt. valg af menige bestyrelsesmedlemmer
 8. Valg af afdelingsrevisor og –suppleant
 9. Eventuelt

Før årsmødet er der fra kl. 18:00 til 19:00 mulighed for fællesspisning af Herregårdsbøf med bearnaise sauce og stegte kartofler, hvis man tilmelder sig dette og forudbetaler 100 kr. eller 200 kr. Øl til maden er for egen regning.

Efter årsmødet vil lokalformanden fra kl. ca. 20:00-22:00 præsentere en ølsmagning med temaet mørke øl, hvis man tilmelder sig dette og forudbetaler 110 kr. eller 200 kr., jf. nedenfor. Husk at medbringe dit smageglas!

Tilmelding til lokalafdeling.roedovre@remove-this.ale.dk med navn og medlemsnummer samt oplysning om hvad man tilmelder sig (spisning og/eller årsmøde og/eller ølsmagning). 

Pris pr. stk.: 100 kr. for spisning ELLER 110 kr. for ølsmagning ELLER 200 kr. for spisning OG ølsmagning. Deltagelse KUN i årsmødet koster gratis. 

Frist for tilmelding og betaling senest lørdag den 30. september kl. 23:59. Betaling skal ske til ølkontoen: reg.nr. 1551 kontonr. 10136520 - husk at oplyse medlemsnummer og navn eller initialer.

2. Kort om Øllets Dag

Første lørdag i september fejres Øllets Dag over hele landet. I vores lokalområde havde vi to arrangementer: SuperBrugsen i Vallensbæk og Det Gamle Hundebad i Rødovre.

I Vallensbæk havde vi en stille dag i vores pavillon udenfor butikken, hvor vi uddelte smagsprøver, som var sponseret af SuperBrugsen. 40-50 forbipasserende standsede op og smagte på det gode øl, og vi fik 3 nye medlemmer. Rigtig hjertelig velkommen til jer!

Eftermiddagen blev tilbragt i Det Gamle Hundebad på Rødovrevej, hvor Nete og Denis holdt ekstraordinært åbent for os. Det blev en meget hyggelig og velbesøgt eftermiddag, hvor der var rig lejlighed til at smage på det gode øludvalg. Desværre nåede Denis ikke at få skattemyndighedernes tilladelse til at servere sit hjemmebryggede øl, men til gengæld var der andre godter på hanerne. Lokalformanden havde lavet 3 ualmindeligt nemme ølquizzer (hvis man altså kendte svarene), og både medlemmer og gæster havde nogle fornøjelige timer i godt selskab. Der er allerede lavet aftale med vores værter om at gentage succesen næste år!

3. Aktivitet i og omkring din lokalafdeling

Herunder kan du se en oversigt over de arrangementer, som bestyrelsen har planlagt for resten af 2017:

16. november Juleølsmagning på Marinegården
9. december Julefrokost på Brewpub

Der vil komme nyhedsbrev når vi åbner for tilmelding til arrangementer.

Husk at medbringe smageglas til arrangementer!

- - - - - -

Hvor der foregår hvad og hvornår i de andre lokalafdelinger i Region København kan du se i regionens  Arrangement-kalender

 

 

 

Et enkelt udvalgt foto fra

Øllets Dag

Se andre på lokalafdelingens facebook-side. Den kan ses selvom du ikke selv bruger facebook. Klik blot på DØE billedet lige herover.

Der var fart over dagens quiz